Pressemeddelelse

Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) aflyser årsmøde og udsætter jubilæumsfejring

Bestyrelsen i DSAM har besluttet at aflyse årsmødet på Comwell Kolding den 2. oktober i år.

Selvom man i princippet nok kunne gennemføre indenfor rammerne af det tilladte, så er smitterisikoen mellem lægerne – selvom den er meget lille – en risiko, selskabet ikke fristes af at binde an med. Dertil kommer, at nogle læger under uddannelse er nødt til melde fra pga. deres hospitalstilknytning. Derfor har DSAM efter grundig overvejelse og med stor beklagelse valgt at aflyse DSAM's årsmøde 2020 og udsætte selskabets 50-års jubilæumsfejring til 2021.

”Det er med blødende hjerte, at vi aflyser netop lige i år, hvor vores dedikerede medarbejdere og medlemmer har lagt så stor energi i at skabe et særligt spændende program for vores jubilæum og årsmøde. Vi er nødt til at gå med livrem og seler i denne tid, og vi ville kunne risikere, at en del lægepraksis kunne blive ramt af karantæne, hvis bare der var et enkelt tilfælde af smitte, som blev konstateret blandt deltagerne. Den risiko vil vi ikke løbe”, siger formand Anders Beich.

FAKTA om årsmødet

DSAM's årsmøde afholdes af de praktiserende lægers faglige selskab og tilbyder lægefaglige sessioner og efteruddannelse. Der deltager normalt ca. 300- 400 deltagere. DSAM fylder 50 år i 2020, og der var planlagt en stortstilet fejring på årsmødet, som nu udsættes til næste år.