DSAM Logo

LÆGETALENT SØGES? Hvem er din kandidat?

Marianne Puge fik overrakt Talentprisen 2022
af DSAM's formand Bolette Friderichsen.

Almen praksis er spækket med talentfulde ildsjæle, der brænder for deres felt.

I DSAM ønsker vi at hylde engagement og dygtighed, og vi uddeler derfor hvert år en Talentpris til en praktiserende læge eller uddannelseslæge, som har ydet en særlig bemærkelsesværdig og ekstraordinær indsats.

Det kan f.eks. være én, som arbejder målrettet for at løse en problemstilling, vi alle kan genkende, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår og rammer for patienterne. Med prisen følger 10.000 kr.

Så har du en kollega, som du mener, har gjort det ekstra godt og fortjener den ærefulde pris?

Så send en mail til dsam@dsam.dk med navnet på din kandidat, og hvorfor vedkommende fortjener at vinde prisen.

Deadline: søndag den 15. august.

De har også modtaget Talentprisen

2022

Marianne Puge (Hovedstaden) for at være en uendelig ressource, der har markeret sig i både spørgsmål om sektorsamarbejde og personcentreret almen medicin.

2021 Helle Skelmose Ibsen (Syddanmark) for hendes evne til at udnytte sit talent samt hendes store vedholdenhed og passion for uddannelsesområdet.
2020 Kasper Lorenz Johansen (Hovedstaden) for hans utrættelige arbejde samt hans store rolle i DSAM's kampagne om kontinuitet i sundhedsvæsenet.
2019 Anne Mette Torp (Midtjylland) for sin aktivitet i DSAM og rolle som planlægger af prækongres til Nordisk Kongres 2019.
2018 Søren Andersen og Morten Jensen (Nordjylland) for deres ekstraordinære indsats i udkantsdanmark til glæde og gavn for patienterne og faget.
2017 Line Soot (Syddanmark) for at være spydspids for udviklingen af en sund debatkultur mellem praktiserende læger.
2016 Annette Engsig (Nordjylland) for hendes store arbejde med at udvikle og organisere almen medicinsk undervisning i region Nordjylland.
2015 Gunver Lillevang (Sjælland) for hendes ekstraordinære arbejde og store engagement i DSAM.