DSAM Logo

Tilmelding sker gennem vores konferencesystem NemTilmeld

Parallelle sessioner
Under tilmeldingen beder vi dig vælge, hvilke parallelsessioner du vil deltage i. Det gør vi for bedre at kunne matche deltagerantal og lokaler. Der er begrænset antal pladser til sessionerne og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

Posterwalk
I år vil der være to samtidige posterwalks i den første pause. Deltagelse kræver tilmelding. Der er begrænset antal pladser og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

Betaling
Tilmeldingen afsluttes med betaling, så du skal have dit betalingskort klar. Du kan betale med almindelige kreditkort. Forskningsmiljøerne og andre virksomheder med EAN-nummer kan vælge at få tilsendt elektronisk faktura.

Ændring og refundering
Når du har tilmeldt dig, får du en kvittering med oplysning om, hvad du er tilmeldt og med mulighed for at ændre session eller tilkøbe fx festmiddag og overnatning. Du kan også annullere din tilmelding og få pengene tilbage. 

Fra 15. august vil du ikke selv kunne foretage ændringer, der medfører tilbagebetaling. Hvis du ønsker at ændre din tilmelding efter denne dato, bedes du skrive til asg@dsam.dk med oplysning om den ønskede ændring og kontonummer, som beløbet skal overføres til. Hvis du vil annullere hele din tilmelding, overføres beløbet til det kort, du betalte med, forudsat at din annullering ikke påfører DSAM en udgift til Comwell Kolding

Frister for tilmelding og annullering
Du kan frit annullere eller ændre din tilmelding indtil 15. august. Derefter vil vi betinge os, at vi ikke lider tab som følge af din annullering. Det kan fx være et værelse, der ikke bliver solgt til anden side.  

Sidste frist for tilmelding er 19. september. 

Kontakt
Oplever du problemer med tilmeldingssystemet, er du velkommen til at kontakte Annette Gehrs på asg@dsam.dk