- 39,8 KBDSAM: For ca. 4 år siden indførte DSAM de 7 Pejlemærker for at højne patientsikkerhed og lægefaglig kommunikation som et fagligt løft. En af initiativtagerne til disse vigtige Pejlemærker var vores formand Anders Beich. Derfor vil jeg i forbindelse med det forstående valg opfordre til at genbruge jeres stemme.

Min baggrund for at blive repræsentant er mine læge-patient-sundhedstjeneste-historier.

Historien er, at jeg fik hjælp som astma-patient før min karriere som læge, og siden kollegial støtte og læge-ven som sparring, da jeg blev sygdomsramt. Mine læge-venner var en familie-læge-patient-hjælp, som var helt uvurderlig. Dels som læge til læge og når jeg som læge blev patient. Sundhedstjenestens Sund-Doktor Kram´MER-Miljø-Energi-Resurse-Rehabiliter med Ro. En kvalitetssikring i særlig sundhedsfremme som patient og som læge med særlig behov for sundhedsfremmende og  forebyggende pejlemærker, som er både en kvalitetssikring og et sikkerhedsnet i form af sund-lægefaglighed som trivsel dels fra læge til læge og dels i de situationer, hvor lægen får rollen som patient med motiverende samtale-udredningsnoter. 

LÆGE-Patient-faglige baggrund er lange og mange historier- om familielægers særlige smitte-stress-astma-rehabilitering og behandlinger på Astma-Sanatoriet i 4 måneder,  7 gange i Norge med 14 astma-familie-venners Forening i maj 2019. AstmahjemKongsberg.dk blev dannet i februar 2019.

I lægearbejder i 25 år, som familielæge i pædiatri, samfundsmedicin, Almen Medicin og Kommunallæge for børn og unge. Skole-Sundhedstjenestens familielæge, har mand, børn og børnebørn. Min sundhedsfremme som  patient-læge-netværker, som S.L.M. Nielsen en tur i  “Grøn natur-kunst-kultur-recepter i Norden".