DSAM Logo

FYAM-redaktør på Practicus

Practicus er en af DSAM’s vigtigste kommunikationskanaler. Practicus udgives i dag fem gange årligt, og hovedformålet er at formidle DSAM’s arbejde inden for fokusområderne uddannelse, kvalitetsudvikling forskning og internationalt samarbejde. Til bladet er knyttet en redaktion bestående af en chefredaktør, som er almenmediciner, en redaktør, der er yngre almenmediciner, og en redaktionssekretær. Desuden er der et velfungerende samarbejde med en grafiker, en journalist og en sprogmedarbejder. Bladet udkommer i et oplag på 4.850 eksemplarer. Det postomdeles til alle DSAM’s medlemmer og findes desuden i en elektronisk udgave.

Practicus udgiver også en podcast, som hidtil er varetaget af den nuværende FYAM-redaktør. Stillingen vil derfor også i større eller mindre grad omfatte denne del. Posten som yngre redaktør på Practicus bliver ledig i efteråret 2023. Er du medlem af DSAM og FYAM? Har du lyst til at drive og udvikle DSAM’s medlemsblad sammen med en engageret redaktion? Så læs med her.

Om dig

  • Medlem af FYAM
  • Viden om kommunikation og digitale medier
  • Gode samarbejdsevner og et stort netværk
  • Skarp formidler både på print og i digitale medier
  • Skarp til at overholde deadlines
  • God til at give feedback.

Om stillingen

Den yngre redaktør skal i samarbejde med chefredaktøren sikre fremdrift og udvikling af bladet. Stillingen kræver en bred indsigt og et bredt netværk i det almenmedicinske landskab, da koordinering og motivering af kolleger til at bidrage til bladet er en væsentlig del af rollen. Det forventes, at du holder en tæt kontakt til FYAM-udvalget og så vidt muligt deltager i FYAM’s møder.

Praktiske oplysninger

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2023 for at sikre en gradvis overdragelse af opgaverne. FYAM-redaktøren er ansat 5 timer pr. uge med fleksibel arbejdstilrettelæggelse og aflønnes i henhold til PLO’s løntabel for bedriftslæger på trin 1. Pr. 1. april 2022 udgør dette 146.260,03 kr. pr. år. Det er en månedsløn på 12.188 kr. og er uden pension og feriepenge. Podcast-arbejdet aflønnes særskilt med en timepris på 500 kr.

Der er ansøgningsfrist mandag den 1. maj 2023, og der afholdes samtaler torsdag den 11. maj. Samtaleudvalget består af chefredaktør Ellen Louise Kristensen, redaktionssekretær Annette Gehrs og sekretariatschef Louise Hørslev.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende redaktør, Jonas Fynboe Ebert, på jonasebert@dsam.dk. Du er også velkommen til at kontakte chefredaktør Ellen Louise Kristensen og redaktionssekretær Annette Gehrs på practicus@dsam.dk. Det er også hertil, ansøgningen skal sendes.