Dansk Selskab for Almen Medicin logoDansk Selskab for Almen Medicin logo

Tilmelding

DSAM's årsmøde 2023

Tilmelding sker gennem vores konferencesystem NemTilmeldSidste frist for tilmelding er 19. september. 

Betaling

Tilmeldingen afsluttes med betaling, så du skal have dit betalingskort klar. Du kan betale med almindelige kreditkort. Forskningsmiljøerne og andre virksomheder med EAN-nummer kan vælge at få tilsendt elektronisk faktura.

Ændring og refundering

Når du har tilmeldt dig, får du en kvittering med oplysning om, hvad du er tilmeldt og med mulighed for at ændre session eller tilkøbe fx festmiddag og overnatning. Du kan også annullere din tilmelding og få pengene tilbage. 

Fra 15. august vil du ikke selv kunne foretage ændringer, der medfører tilbagebetaling. Hvis du ønsker at ændre din tilmelding efter denne dato, bedes du skrive til asg@dsam.dk med oplysning om den ønskede ændring og kontonummer, som beløbet skal overføres til. Hvis du vil annullere hele din tilmelding, overføres beløbet til det kort, du betalte med, forudsat at din annullering ikke påfører DSAM en udgift til Comwell Kolding. 

Frister for tilmelding og annullering

Du kan frit annullere eller ændre din tilmelding indtil 15. august. Derefter vil vi betinge os, at vi ikke lider tab som følge af din annullering. Det kan fx være et værelse, der ikke bliver solgt til anden side.  

Parallelle sessioner

Under tilmeldingen beder vi dig vælge, hvilke parallelsessioner du vil deltage i. Det gør vi for bedre at kunne matche deltagerantal og lokaler. Der er begrænset antal pladser til sessionerne og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

Posterwalk

I år vil der være to samtidige posterwalks i den første pause. Deltagelse kræver tilmelding. Der er begrænset antal pladser og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

Kontakt

Oplever du problemer med tilmeldingssystemet, er du velkommen til at kontakte Annette Gehrs på asg@dsam.dk