DSAM Logo

I tutorlægekravene står der følgende:

Krav om supervision af uddannelseslæge

Tutorlægen skal afsætte den fornødne tid til supervision af uddannelseslæge, såvel formaliseret supervision som ad hoc. Tutorlægen skal sikre rammerne for såvel en optimal faglig dialog som have fokus på alle vejledningens faser. Tutorlægen forpligter sig til at sikre supervision af uddannelseslægens lægevagtskonsultationer, evt. via lægevagtsdeltagende kollega. 

 

DSAM anbefaler

Der skal afsættes den fornødne tid til supervision. Det er vigtigt, at denne tid er beskyttet og fastsat på dagsprogrammet. Det kan variere, hvor lang tid den enkelte uddannelseslæge har behov for supervision. 30 min. daglig supervision vil for de fleste uddannelseslæger være passende. 

 

 

Kampagne om supervision

FYAM har sat fokus på supervison og anbefaler alle uddannelseslæger, at de får 30 min. supervision pr. dag. På FYAM's hjemmeside kan du blive inspireret af forskellige supervisonsværktøjer, du kan se film om supervision og du kan læse mere om kampagnen.

FYAM har indstiftet en pris, som i 2013 bliver givet til årets supervisor. Det kan du også læse mere om på FYAM's hjemmeside.