DSAM Logo

Valgmøde 23. august 2022 kl. 17.30

DSAM Midtjylland inviterer til fyraftensmøde den 23. august 2022 kl. 17.30 til 20.30 på Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus, Bartholins Allé 2, Aarhus C.

På mødet skal vi høre lidt om nogle af de aktuelle forskningsprojekter. Blandt andet vil Astrid Julie Bønnelykke fortælle om kræftrisiko hos patienter med nyopdaget anæmi i almen praksis.

Mødet kommer også til at handle om DSAM-valget. Vi skal have en kort beretning for året, høre lidt om, hvad arbejdet i regionsbestyrelsen indebærer, og hilse på de kandidater, der stiller op. Og det er der forhåbentlig mange, der gør.

Der bliver også plads til hygge og kollegial snak, og vi skal selvfølgelig have lidt at spise og drikke. Mere info følger, når programmet er endeligt på plads. 

Tilmeld dig mødet her

Læs om kandidaterne

Der er endnu ingen kandidater.

Hvem sidder i bestyrelsen nu?

Posterne med rød skrift er på valg.

Marius Andersen, formand
Marianne Dam Lentz, medlem
Posten efter Maria Bach Nikolajsen, medlem
Majbrit Petri Christensen, medlem
Marie Zangenberg, FYAM-medlem
Vakant, suppleant
Vakant, suppleant
Emil Heilmann Sørensen, FYAM-suppleant

Hvor mange skal vælges?

Der opslås 3 medlemsposter, hvoraf den ene er 1-årig, samt en FYAM-suppleantpost. Af medlemsposterne skal 2 være speciallæger og 1 kan besættes af alle stemmeberettigede. Der er desuden 3 suppleantposter åbne, som skal besættes af 2 speciallæger og 1 FYAM’er.   

Vil du stille op?

Hvis du ønsker at stille op, skal du senest 26. august kl 12 indsende et skriftligt valgoplæg til DSAM’s sekretariat på dsam@dsam.dk. Oplægget lægges på denne side, og på valgmødet får hver kandidat mulighed for at præsentere sig selv.

Hvornår er valget?

Valget foregår elektronisk i perioden 1. september kl. 6 til 8. september kl. 12. Stemmeseddel udsendes fra FAS (valgsekretariatet@dadl.dk).