DSAM Logo

Kære kolleger

Jeg stiller op til bestyrelsen i DSAM Nord, da jeg stadig føler, at der mangler folk i de videnskabelige selskaber, som tør forholde sig skeptisk til covid-håndteringen. 

Senest har vi set skadevirkningerne af vaccination til de yngste (herunder myocarditis), som jeg også advarede imod sidste år i mit valgoplæg. Og vi vandt som samfund ingenting, hvilket selv Sundhedsstyrelsen nu også har været ude at sige. 

Jeg kommer til at være vagthunden i DSAM, som vil råbe op allerede på forhånd, når folk med løs evidens eller helt manglende evidens i hånden i fremtiden måske vil forsøge at indføre tiltag og behandlinger, der ikke giver mening og måske endda er skadelige. Vi skal passe på vores patienter, og det er blandt andet DSAM’s ansvar at gøre dette. 

Primum non nocere!

Min baggrund er i øvrigt, at jeg er praktiserende læge i Hadsund siden 2018, hvor jeg var Danmarks yngste, men nu er jeg vel efterhånden en af de “gamle”. Herudover er jeg far til to drenge på henholdsvis tre og fem år og gift med mit livs kærlighed, Roze. I min fritid er jeg derudover ivrig jæger, sækkepibespiller og motorcyklist.