DSAM Logo

Jeg stiller op som ordinært medlem til repræsentantskabet for DSAM’s regionsbestyrelse her i Region Sjælland. Jeg er fase 3-læge i Havdrup og bliver speciallæge den 30. september 2022, Solrød kommune, og har i min hoveduddannelse arbejdet over hele Region Sjælland med blok i Nykøbing Falster, Køge og Roskilde, intro og KBU i Skælskør og Gørlev, samt fase 2 i Roskilde.

Jeg har i studietiden været aktiv som næstformand i SAMS København og i FYAM-sjælland, efter jeg blev læge.

Jeg blev første gang valgt til DSAM's regionsbestyrelse her i Region Sjælland for 4 år siden, og jeg har alle årene været aktiv på denne post som FYAM-medlem af bestyrelsen i DSAM. I DSAM's bestyrelse har jeg været med til at bakke op om vores faglige retning i arbejdet med vejledninger, uddannelse og politik. Jeg er pragmatisk almenmediciner, som synes, at vi skal blive ved vores kerne og minimere den støj, der fjerner fokus fra vores patienter.

Som en naturlig del af at være yngre læge i DSAM har jeg været en del af Rekrutteringsudvalget, hvor vi på tværs af landet kontinuerligt arbejder for flere speciallæger i almen medicin samt bedre vilkår. For tiden har vi særligt fokus på rekrutteringen i Region Sjælland, der er den region, der har de største udfordringer med rekruttering til vores fag. I Kvalitetsudvalget og It- og dataudvalget arbejder jeg for en fornuftig tilgang til vores data og registrering via fx RKKP. Data i store mængder skal komme patienten til gode, og det skal indhentes, så vi får valide data og ikke fjerner fokus fra patienten. Det virker åbenlyst for mig, og jeg arbejder for, at det bliver åbenlyst for andre. Jeg mener selv, at det giver kvalitet til vores fag, og det ligger mig nært at fremme dette bedst muligt.

Privat bor jeg med mand og hund, og synger i et skønt kor.

Bliver jeg valgt, vil jeg forsætte mit arbejde og gøre mit til, at almen medicin bliver et endnu bedre og sjovere fag.