Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Skal du med på årets Lægedage?

Over 2200 har allerede tilmeldt sig Lægedage fra den 13.-17. november 2023, men der er stadig ledige pladser og mulighed for at sammensætte et spændende program. 
Temaet er: Arvesølv og nybrud – hvad tager vi med ind i en bæredygtig fremtid for almen praksis? 

Husk, at tilmeldingen lukker den 23. oktober kl. 12. Herefter er det ikke muligt at tilmelde sig. 
Læs mere om lægedagene og tilmeld dig her

Konstitueret vejledningsredaktør

Rasmus Køster-Rasmussen, speciallæge i almen medicin og adjunkt ved Københavns Universitet, er pr. 1/10 ansat som konstitueret vejledningsredaktør hos DSAM. Han afløser Anders Beich, der har valgt at fratræde sin stilling pr. 31/10.

Rasmus er praktiserende læge på Læsø hver 4. uge og forsker ved Center for Almen Medicin i København. Rasmus har tidligere været med til at skrive vejledninger for DSAM og er derfor – udover at have sine ben både i forskningens verden og i praksis – også hjemmevant i disciplinen at udarbejde kliniske vejledninger. Vi ser meget frem til samarbejdet med Rasmus.

Giv feedback på nøglespørgsmål

Jesper Lykkegaard, praktiserende læge og professor på SDU, står i spidsen for arbejdsgruppen, der skriver en ny vejledning om astma og KOL. Arbejdsgruppen har udarbejdet nøglespørgsmål, som skal danne udgangspunkt for vejledningen, og de vil meget gerne have feedback inden næste arbejdsgruppemøde i starten af november.

Få de tre siders nøglespørgsmål tilsendt ved at skrive til a.sonne@dsam.dk, eller download dem nedenfor. Arbejdsgruppen er åben for kommentarer i hele oktober måned. Du skal sende din feedback til a.sonne@dsam.dk.
Hent nøglespørgsmålene her
Copyright © 2023 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig dette nyhedsbrev.