Tilbage til oversigt
Nyhedsbrev

Hovedstaden

ADHD

Hvordan griber vi den store efterspørgsel på udredning an?


DSAM Hovedstaden inviterer til fyraftensmøde tirsdag den 11. juni kl. 17-19 om ADHD og en debat om, hvordan vi griber den store efterspørgsel på udredning an i almen praksis.

Hvorfor har så mange et lidelsesbillede, der modsvarer ADHD i samtiden? Er det urimeligt, at de ønsker udredning, forklaring, hjælp og medicin, og hvilke alternativer kunne der være? 

Vi kommer ind på diagnostik/overdiagnostik, hvem skal udredes, og hvordan kan vi hjælpe patienterne på andre måder end med medicin? Hvad er den praktiserende læges rolle, og hvordan håndterer vi risikoen for opgaveglidning i lyset af de kapacitetsmæssige udfordringer i psykiatrien?

Som oplægsholder har vi inviteret Andreas Hoff, privatpraktiserende psykiater, seniorforsker, ph.d. Andreas er desuden en populær foredragsholder og komiker, som er kendt for sin evne til at servere forskningsbaseret viden om den menneskelige psyke, så det både skaber smil på læben, stof til eftertanke og grobund for øget trivsel, arbejdsglæde og forandring.

Det praktiske

Mødet holdes den 11. juni kl. 17-19 i frokoststuen på Forskningsenheden, Center for Sundhed og Samfund (CSS), Bartholinsgade 6R, stuen, 1356 København K. 

Der serveres sandwich og sodavand til mødet, og det er gratis for medlemmer af DSAM (herunder FYAM og SAMS) at deltage. For ikke-medlemmer koster det 50 kr.

Der er begrænsede pladser som tildeles efter først-til-mølle-princippet.
Fristen for tilmelding er torsdag den 6. juni kl. 12.00.

Vel mødt!
På vegne af DSAM Hovedstaden

Tilmeld dig her senest 6. juni kl. 12
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Dansk Selskab for Almen Medicin, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
dsam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.