Tilbage til oversigt
Nyhedsbrev

Syddanmark

Deltag i online karrierecafé


Kære FYAM medlem

Skal du søge intro- eller hoveduddannelsesforløb i almen medicin her til maj, og mangler du overblik over de praktiske ting angående CV, motiveret ansøgning eller ansættelsessamtalen? Så er der hjælp at hente, når vi den 8. maj kl. 19.30 mødes online til karrierecafe og FYAM-møde.

Vi kommer til at gennemgå ansøgningsprocessen og vil efter bedste evne besvare alle spørgsmål.

Tilmelding sker via e-mail: 
fyamsyddanmark@gmail.com
eller via FB-gruppen: FYAM Syddanmark 

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Styregruppen i FYAM Syd

Andre nyheder i Region Syddanmark


Her i Region Syddanmark er det lykkedes at stable et mindre men trofast hold sammen til at hjælpe med at afholde fyraftensmøder og karrierecafé tre til fire gange årligt. De finder typisk sted på en hverdag kl. 17.00-19.00 med styregruppemøder og fællesspisning i forlængelse heraf. De sidste to fyraftensmøder har været afholdt med neurologi i fokus. Ved det sidste fyraftensmøde i februar var der også mulighed for at streame oplægget online.

Vi har haft et stort ønske om at sprede aktiviteterne i alle regionens hjørner for at samle yngre læger med interesse for almen medicin under én og samme fane. Men vi må erkende, at Region Syddanmark dækker et ganske stort areal. Af den årsag har vi valgt at afholde møderne lokalt i Lillebæltområdet og Odense. Tidligere har vi også afholdt aktiviteter i Svendborg.

Vi prioriterer at afholde fysiske styregruppemøder, men har de sidste par gange afholdt korte onlinemøder for at give folk mulighed for at deltage trods en travl hverdag. Vi håber derfor at kunne rekruttere flere trofaste frivillige hænder, så vi kan etablere et større hold, der kan skabe både sociale og faglige aktiviteter i Lillebæltsområdet og på Fyn, såvel som i Vest- og Sønderjylland.

Alle er velkomne.
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Forum for Yngre Almen Medicinere (FYAM) under Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM)
Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
fyam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.