Tilbage til oversigt
Nyhedsbrev

Midtjylland

FYAM Midt inviterer til ”Nefrologi i praksis”

Kom til fyraftensmøde med FYAM torsdag, den 8. februar 2024, og bliv klogere på udredning, behandling og kontrol, samt hvornår du skal henvise. Underviser er Ina K. Ystrøm, hoveduddannelseslæge i nefrologi, AUH.

Hvad er den gode henvisning til nyremedicinsk – og hvornår skal patienten henvises? Hvordan spotter vi den akut syge nefrologiske patient i praksis? Hvordan tolker og behandler vi proteinuri i praksis?

Få svar på dette og meget mere og vær med til en lærerig aften på Forskningsenheden for Almen Praksis, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus.

Program
16.30-17.00: Ankomst og sandwich
17.00-19.00: Oplæg inkl. pause
19.00-19.15: Afrunding og tak for i aften

Maks. 30 personer kan deltage og pladser tildeles efter først til mølle-princippet (tilmelding i facebookbegivenheden tæller ikke). Husk, at alle kan deltage i FYAM fyraftensmøder, også selvom man ikke er FYAM-medlem.

Som noget nyt afholdes “FYAM Midt Styregruppemøde” direkte efter fyraftensmødet. Hvis du har lyst til at blive en del af Styregruppen i Region Midt og være med til at arrangere de kommende fyraftensmøder, er du velkommen til at deltage efter fyraftensmødet. I så fald kontakt mariadahland@hotmail.com inden torsdag den 8 februar. 

Vi håber at se dig! 

Tilmeld dig fyraftensmødet her
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Forum for Yngre Almen Medicinere (FYAM) under Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM)
Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
fyam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.