Tilbage til oversigt
Nyhedsbrev

Syddanmark

Kom til fyraftens-debatmøde tirsdag den 12. marts 2024

DSAM Syddanmark inviterer til debatmøde med temaet: "ADHD-udredning - hvem skal udredes, og hvem skal ikke?"

Kom og bliv klogere. Bliv udfordret. Fyr løs med alle dine spørgsmål. Vi garanterer god stemning og brugbare vinkler, der kan omsættes til konkret almen medicin, når privatpraktiserende psykiater Andreas Hoff kommer til Odense og tænker højt sammen med os. 

Flere har spurgt, om vi også kommer ind på udfordringer omkring opgaveglidning mellem psykiatere og praktiserende læger, udfordringer ift. medicinering, opfølgende kontroller m.m. Og ja, det er bestemt ambitionen – vi ved godt, at det fylder rigtigt meget i almen praksis aktuelt.
 

Det praktiske

Mødet foregår tirsdag den 12. marts kl. 17.00-19.30 på Campusvej 55, 5230 Odense M (for enden af Nyt Sund) i auditoriet "Dialogen".

Der serveres sandwich og sodavand til mødet, og det er gratis for medlemmer af DSAM (herunder FYAM og SAMS) at deltage. For ikke-medlemmer koster det 50 kr. 

Online
Er det knapt med tiden, eller bor du langt væk fra Odense, kan du deltage online. Det er første gang, vi tilbyder det, men med afstandene i vores region er det nok vejen frem. Vi håber dog, at så mange som muligt vil vælge at deltage fysisk. Om du deltager fysisk eller online, skal du tilmelde dig mødet. Hvis du tilmelder dig online, vil du en dag eller to forud for mødet få tilsendt mødelink.


Vel mødt!

På vegne af DSAM Syddanmark
Henriette, Cees, Anders, Kiruba, Kerstin, Jesper og Tove
 
Tilmeld dig her senest 5. marts
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Dansk Selskab for Almen Medicin, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
dsam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.