Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Webinar om dosispakket medicin 

Der er fortsat enkelte ledige pladser til webinaret tirsdag den 16. april 2024 kl. 16.30-18.00 om dosispakket medicin. Webinaret henvender sig til praktiserende læger og andre sundhedsfaglige aktører, der er involveret i brug af dosisdispensering.

Frist for tilmelding er 9. april.

På webinaret vil du høre om nogle af de tiltag og erfaringer, der er gjort de sidste par år for at udbrede dosisdispensering. Vi vil bl.a. drøfte målgruppen for dosisdispensering, herunder evt. behov for en national faglig standard for målgruppen, og vi vil drøfte, hvilken medicin der kan indgå i dosisdispensering. Der bliver også mulighed for at bidrage med egne erfaringer.
 
Webinaret er gratis og arrangeret af Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DSPS), PLO og DSAM. Inden mødet kommer der er et mødelink fra DSPS.

Du kan tilmelde dig herunder 👇
 
Se programmet og tilmeld dig senest 9. april

Nordisk Kongres 2024

Tilmelding til Nordisk Kongres for Almen Medicin 2024 er åben, og frem til 15. april er der en særlig god pris. 

Kongressen afholdes fra den 11. til 14. juni i Turku, Finland.

Bemærk, at kongressen er godkendt som tilskudsberettiget efteruddannelse af Fonden for Almen Praksis. Den er godkendt til 2,5 dages efteruddannelseshonorar a 4.000 kr., 3 dages kursusafgift a maks. 2.800 kr. og transportudgifter maks. 1.500 kr. 

Læs mere om kongressen og tilmeld dig 👇 

Læs mere om kongressen i Finland og tilmeld dig
Nye podcast fra Månedsskriftet

Månedsskrift for Almen Praksis er på banen med en række nye podcast. To af dem handler om sorg og sygdom. Hvad sker der, når et menneske bliver alvorligt syg eller skal dø? Hvilke spørgsmål fylder? Hvad tænker den døende om livet, når det er ved at rinde ud?

Derudover er der udkommet tre podcast om konfliktskyhed samt senest en podcast om "tid samme dag" - og dermed ingen ventetid hos lægen. Bag projektet "tid samme dag" står lægerne i Farimagsgade i København. Som patient er man garanteret en tid samme dag, hvis man ringer inden klokken 10.

I podcasten kommer deltagerne omkring temaer som: Hvad kan tid samme dag? Hvad var vigtigt, da klinikken indførte det? Hvilke bekymringer havde personalet? Hvilke bump har der været på vejen? Og hvad betyder det for klinikken, at ventetiden nu er afskaffet?

Find Månedsskriftets podcast nedenfor 👇 
Podcast fra Månedsskriftet
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Dansk Selskab for Almen Medicin, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
dsam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.