Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Der er åbent for tilmelding til DSAM's årsmøde i Kolding den 4. oktober!

 
Fremtiden i almen praksis
Vil du som FYAM-medlem med til DSAM's årsmøde? Her kan vi sammen med vores fremtidige kolleger få tid til at dykke ned i kunstig intelligens (AI) og debattere og reflektere over muligheder, udfordringer og fælles ønsker for fremtidens lægepraksis.

Vi har inviteret en række dygtige hovedtalere til at give os indblik i de nuværende og fremtidige muligheder og begrænsninger for AI, så kom med og bliv klogere på emnet med praktiserende læge og forfatter Michael Hejmadi, læge og ph.d. Christoffer Bjerre Haase og lektor og ph.d. i filosofi Sune Hannibal Holm.
 
En bred vifte af emner
Det faglige program indeholder desuden to runder parallelsessioner med en vifte af emner, der – udover mere AI – spænder fra bæredygtighed og aktiv dødshjælp til trivsel og skulderundersøgelser – for bare at nævne nogle få.

Du vil i løbet af dagen have rig mulighed for at netværke og genopfriske – eller skabe nye – venskaber med yngre og erfarne kolleger fra andre steder i Danmark. 
 
Frokost med FYAM
I år afholdes ‘FYAM-timen’, som er for alle yngre almenmedicinere, under frokosten. Vi spiser sammen i eget lokale med plads til hygge og socialt netværk, og samtidig opdateres vi på FYAM-udvalgets forgangne år. Du får du en præsentation af arbejdet i de udvalg, hvor FYAM er repræsenteret, og der vil evt. være valg til ubesatte poster i FYAM-udvalget. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et årsmøde fyldt med vidensdeling, netværk og nye indsigter.
Tilmeld dig årsmødet her!
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Forum for Yngre Almen Medicinere (FYAM) under Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM)
Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
fyam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.