Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Nye videoer om FYAM-udvalgene

FYAM-valget nærmer sig, og hvis du går og overvejer at stille op, så gør det - du vil ikke fortryde at komme med på holdet!

Men hvad laver man i de forskellige udvalg, hvor FYAM er repræsenteret? 
For at gøre dig klogere på det, har FYAM-udvalget lavet disse videoer, hvor du kan høre om Videreuddannelsesudvalget, Kvalitetsudvalget og Internationalt udvalg. Der er poster på valg i alle tre udvalg. Så hvilket udvalg passer du ind i?

Se videoerne her
 

Se eller bliv inspireret af de nuværende kandidater

Synes du, at flere udvalg lyder spændende, må du gerne opstille til flere poster, bare husk at prioritere posterne. Og husk, der også er poster på valg i Region Nordjylland og Midtjylland.

Vi har allerede fået flere kandidater på banen, så hvis du evt. har brug lidt inspiration til dit valgoplæg eller måske blot er nysgerrig, kan du møde de engagerede FYAM’ere på vores valgside.

Se kandidaternes valgoplæg her

DSAM har fået ny hjemmeside

Den nye hjemmeside samler intet mindre end fire hjemmesider: dsam.dk, fyam.dk, sams.dk og vejledninger.dsam.dk. Det har vi valgt at gøre for at styrke samhørigheden, og det giver god mening, da der ofte er overlap på kryds og tværs af siderne.

Den nye fælles hjemmeside hedder dsam.dk. Og bruger du dit gamle link til fyam.dk, kommer du nu direkte til FYAM-fanen på den nye side.  

Nye logoer

Samtidig introducerer vi et revideret logo. Det reviderede logo egner sig til digitalt brug og har en klar og tydelig identitet, ift. hvem vi er. Samtidig er skrifttypen den samme som på hjemmesiden, så der er en sammenhæng. Logoet findes både i DSAM, FYAM og SAMS-udgaver. Vi håber, at I tager godt imod det gamle DSAM i nye klæder.

Læs mere om baggrunden for den nye hjemmeside her
Copyright © 2023 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig dette nyhedsbrev.