Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Sundhedsstrukturkommissionen – hvad er dit input?

Kom til samtalesalon på DSAM's årsmøde

Regeringen har nedsat en sundhedsstrukturkommission, der skal udarbejde et beslutningsgrundlag, der fordomsfrit opstiller og belyser modeller for den fremtidige organisering af sundhedsvæsenet.

Kommissionen har brug for hjælp til at gøre det rigtige. Derfor er vi glade for, at der er en praktiserende læge, som er medlem af DSAM, med på en af de ni pladser, der er i kommissionen.
Det er nemlig Mogens Vestergaard (billedett.h.), ph.d., seniorforsker ved Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus, og praktiserende læge i Lægefællesskabet Grenå. 

Til DSAM’s årsmøde den 6. oktober afholder Mogens Vestergaard en samtalesalon, hvor han håber, at mange af jer vil komme forbi og give jeres bidrag til det videre arbejde i strukturkommisisonen. Alle jeres bidrag til det videre arbejde vil blive værdsat, da det er vigtigt, at også de praktiserende lægers synspunkter bliver repræsenteret i debatten om fremtidens sundhedsvæsen.

Mogens Vestergaard og DSAM opfordrer derfor til, at du kommer forbi til en kop kaffe på årsmødet og kommer med dit bud på fremtidens organisering af sundhedsområdet.

Du finder Mogens Vestergaard og samtalesalonen i foyerområdet lige ude foran Teatersalen (plenumlokalet). Mogens vil være til stede her i den første kaffepause mellem kl. 11:00-11:45.

Alle er velkomne, og kan man desværre ikke deltage på årsmødet, kan man også selv skrive direkte til Sundhedsstrukturkommissionen.

Læs om Sundhedsstrukturkommissionen

DSAM's årsmøde 2023 - HUSK at tilmelde dig

Vi vil gerne se så mange som muligt til DSAM's årsmøde, og alle er velkomne, uanset om man er ny eller erfaren læge, sidder i solopraksis eller sammen med andre. Årsmødet afholdes den 6. oktober på Comwell Kolding. 

Har du ikke fået tilmeldt dig til årsmødet endnu, så kan du fortsat nå det. Tilmeldingsfristen er den 19. september. 

Årsmødet giver dig mulighed for at blive fagligt klogere, men du får også mulighed for at møde en masse nye, søde og dedikerede kolleger under mere afslappede forhold, ikke mindst under eftermiddagens musikalske indslag og aftenens fest.

Vi glæder os til at se dig.

Se program og find tilmeldingslink
Copyright © 2023 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig dette nyhedsbrev.