Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

DSAM's sekretariat på Lægedage

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvem med tilknytning til DSAM du bl.a. kan møde på Lægedage i Bella Center fra den 13. til 17. november.

På DSAM's stand kan du få et flot krus med DSAM-logo til at nyde din te eller kaffe i klinikken eller hjemme. Du kan også få en snak med os om, hvordan du melder dig ind i DSAM, hvis du ikke allerede er medlem, og i øvrigt høre, hvad vi arbejder med.

Du kan desuden i alle pauser møde repræsentanter fra FYAM, som gerne tager en snak om almen praksis og yngre læger og - ikke mindst - deler pastiller ud til de lækkersultne.

Vi står klar på Lægedagetorvet til en snak med dig - vi glæder os til at hilse på dig.

Mød DSAM's interessegruppe for plejehjemsmedicin

Patienter på plejehjem er skrøbelige, multisyge, kognitivt svækkede og ofte med polyfarmaci. At behandle disse patienter er en kompliceret lægefaglig opgave, der kræver involvering af pårørende, tværfagligt samarbejde og en palliativ behandlingstilgang. En udfordring er kompetence- og personalemangel. 

Thomas Gorlen og Anita Mink, begge fra DSAM's interessegruppe for plejehjemsmedicin, er på Lægedagetorvet tirsdag og onsdag i frokostpausen. Kig forbi, hvis du har lyst til at tale om arbejdet med denne spændende patientgruppe.
Læs mere om interessegruppen for plejehjemsmedicin

Nordisk Kongres - hør mere til Lægedage

Har du lyst til at høre om den nordiske lægekongres, Nordic Congress of General Practice 2024, der afholdes i Turku, Finland, fra den 11. til 14. juni 2024, kan du komme forbi konferencens stand mandag og tirsdag.

Du finder repræsentanter for den nordiske kongres på stand A-025C.
Læs mere om den nordiske kongres

Grøn Praksis på Lægedage

DSAM’s interessegruppe ”Grøn Praksis” deltager også på Lægedage i Bella Center. De er på stand A-025C onsdag, torsdag og fredag.

Hvis du ikke allerede kender Grøn Praksis og DSAM's arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling, kan du læse mere  nedenfor.

Læs om Grøn Praksis her
Copyright © 2023 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Dansk Selskab for Almen Medicin, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
dsam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.