Tilbage til oversigt

Nyhedsbrev

Hvem skal have DSAM's Talentpris 2024?

I DSAM ønsker vi at hylde engagement og dygtighed, og vi uddeler derfor hvert år vores æresfulde  "Talentpris" til en praktiserende læge eller uddannelseslæge, som har ydet en særligt bemærkelsesværdig og ekstraordinær indsats.

Det kan f.eks. være én, som arbejder målrettet for at løse en problemstilling, vi alle kan genkende, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår og rammer for patienterne.

Med prisen følger 10.000 kr.

Send en mail inden 19. august til dsam@dsam.dk med navnet på din kandidat, og hvorfor vedkommende fortjener at vinde. Prisen overrækkes under festmiddagen ved DSAM's årsmøde den 4. oktober i Kolding.
Læs mere om Talentprisen, og se tidligere års modtagere her

Årsmøde 2024 - reserver datoen

DSAM's årsmøde 2024 finder sted i Kolding den 4. oktober, og temaet for årsmødet bliver kunstig intelligens.

Sammen får vi tid til at udforske kunstig intelligens og til at debattere og reflektere over muligheder, udfordringer og fælles ønsker for fremtiden. Du får mulighed for at være med til debatter om AI's rolle i diagnosticering, behandling og læge-patient-forholdet til åbningssessionen, der foregår i plenum.

Gå heller ikke glip af de parallelle sessioner, der handler om alt fra bæredygtighed til led-undersøgelser, DSAM's nye vejledninger og aktiv dødshjælp.

Årsmødet er for alle, og udover en lang række faglige sessioner får du mulighed for at være social og netværke med gode kolleger fra hele landet.

Årsmødet er forhåndsgodkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis.

Tilmeldingen åbner 1. maj, men reserver allerede datoen nu.

Vi glæder os til at se dig i Kolding den 4. oktober.

Læs mere om årsmøde 2024

DSAM til Folkemøde 2024

I DSAM har vi har mange holdninger og meget viden at byde ind med, når det gælder udvikling af sundhedsvæsenet. DSAM er derfor også med på Folkemødet i år på Bornholm - klar til debat om sundhedsvæsnet nu og i fremtiden.

DSAM og FYAM deltager med fire skarpe debattører på Folkemødet. De deltager gerne i forskellige sundhedsfaglige debatter og giver almenmedicinsk input til de udfordringer, sundhedsvæsenet står overfor.
Mangler du en sundhedsfaglig debattør?
Har du/I brug for en praktiserende læge til en sundhedsfaglig debat, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt presse- og kommunikationsrådgiver Mogens Folkmann Andersen på 2252 8646 eller mfa@dsam.dk, hvis du vil vide mere.

Derfor - arrangerer du en debat om sundhedsvæsenet, så ræk endelig ud til os. Almen praksis er en vigtig stemme i debatten om såvel nutidens som fremtidens sundhedsvæsen.

I delegationen fra DSAM deltager:
  • Bolette Friderichsen (formand for DSAM)
  • Maria Krüger (medicin- og IT-ordfører for DSAM)
  • Siff Andreasen (FYAM)
  • Tabitha Krogh Ölmestig (FYAM)
Læs mere om DSAM og Folkemødet 2024

WONCA-konference 2024

WONCA Europa holder europæisk konference fra den 25. til 28. september i Dublin. 

Hovedtemaet for kongressen er, hvordan vores sundhedssystem ændrer sig, og hvordan vi kan være med til at “kultivere fremtiden for almen praksis”.

Der bliver adskillige keynotes – incl. om brug af AI inden for sundhedsvæsenet – og patientperspektivet vil også indgå i en eksperimenterende session.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig nedenfor.
WONCA-konference 2024
Copyright © 2024 Dansk Selskab for Almen Medicin, All rights reserved.

Skriv til os på:
Dansk Selskab for Almen Medicin, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø
dsam@dsam.dk

Vil du ændre, hvordan du modtager mails fra os?
Du kan opdatere dit valg af nyhedsbreve eller afmelde alle nyhedsbreve.