Dansk Selskab for Almen Medicin logoDansk Selskab for Almen Medicin logo

Årsmøde 2024

Deus Ex Machina: Kunstig intelligens i almen praksis

Kom til DSAM's årsmøde 4. oktober 2024 på Hotel Comwell Kolding.

Kunstig intelligens (AI) har allerede vundet indpas flere steder i sundhedsvæsenet og er også på vej ind i almen praksis. Men hvad er kunstig intelligens? Hvordan bruger vi det bedst, så det ikke bliver en tidsrøver for os og vores patienter? Kan AI hjælpe os til at undgå overdiagnostik? Og hvilke farer og etiske overvejelser skal vi gøre os om brugen af AI i relation til læge-patient-forholdet?

DSAM inviterer til årsmøde, hvor vi sammen får tid til at udforske kunstig intelligens og til at debattere og reflektere over muligheder, udfordringer og fælles ønsker for fremtiden.

Til at gøre os klogere på emnet og udfordre os på fremtidens lægepraksis har vi inviteret praktiserende læge og forfatter Michael Hejmadi, læge og ph.d. Christoffer Bjerre Haase og lektor og ph.d. i filosofi Sune Hannibal Holm.

Det faglige program indeholder også to runder parallelsessioner med en vifte af emner, der – udover mere AI – spænder fra bæredygtighed og aktiv dødshjælp til trivsel og skulderundersøgelser – for bare at nævne nogle få.

Du vil i løbet af dagen have rig mulighed for at netværke og genopfriske – eller skabe nye – venskaber med kolleger fra andre steder i Danmark.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et årsmøde fyldt med vidensdeling, netværk og nye indsigter!

Der åbnes for tilmelding den 1. maj. Tilmelding sker via NemTilmeld.

Bonusinfo:

  • Priserne er uændret i forhold til sidste år, dog får SAMS’ere rabat på middagen.

  • Der er early bird-priser frem til 24. juni.

  • Årsmødet er godkendt som tilskudsberettiget efteruddannelse af Fonden for Almen Praksis for praktiserende læger og læger i fase 2 og 3.

  • Der er 12 spændende parallelsessioner, og du har mulighed for at deltage i 2. Det er først-til-mølle.

  • Om aftenen kan man nyde en lækker 3-retters menu og danse til livebandet Båndsalat.