På Dansk Selskab for Almen Medicin's årsmøde den 23. september 2016 uddelte formand for DSAM, Anders Beich, årets Talentpris. Prisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen. I år gik prisen til praktiserende læge Annette Engsig fra Nordjylland og hun fik følgende ord med på vejen:  

"Fordi DU, Annette, på utrættelig vis organiserer og udvikler den almen medicinske undervisning i Region Nordjylland, så er det dig, der skal have DSAM's talentforvaltningspris 2016."

Med prisen følger 10.000. kr., og det var en stolt vinder, der tog imod checken::

"Jeg blev rigtig overrasket og rigtig glad over at modtage Talentprisen. Tusind tak. Prisen giver mig ny energi og nyt mod. Dejligt, at kolleger påskønner vigtigheden af, at nye læger lærer om det bedste og vigtigste af alle specialer: Almen Medicin."


Vil du være med til at udarbejde en vejledning om ”den gode canceropfølgning”?
DSAM har besluttet at udgive en vejledning om ”den gode canceropfølgning”. Vejledningen får Bolette Friderichsen, der er praktiserende læge og medlem af bestyrelsen, som formand.

Hvis du har lyst, evner og interesse for vejledningsarbejdet, har du mulighed for at deltage. Skriv en mail til dsam@dsam.dk, hvor du kort beskriver dine kvalifikationer. Vi skal have din mail senest den 7/10 kl. 9.00.

Herefter sammensættes arbejdsgruppen og alle der har vist interesse for at deltage, får direkte besked i løbet af oktober. Vi forventer, at skulle bruge 2-3 DSAM-medlemmer og 1 FYAM-medlem.

Vi forventer, at der bliver et internat i løbet af efteråret, du skal deltage i. Der ydes transportgodtgørelse, og hvis der er møder i arbejdstiden ydes tabt arbejdsfortjeneste.

Vi glæder os til at høre fra dig.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk