Kære praktiserende læge

Almen praksis er et varmt politisk emne i disse år og vil sikkert være det mange år frem endnu. Du oplever måske, at dit fag er under pres, og at arbejdet som praktiserende læge er fyldt med komplekse problemstillinger, som medierne aldrig rigtig får fortalt. Det vil vi gerne lave om på som selskab. 

I DSAM vil vi gerne lytte og høre din mening om, hvad der rør sig i faget, og hvor almen praksis er på vej hen, hvilke udfordringer du oplever fylder mest, samt hvordan du synes selskabet skal prioritere kræfterne. Derfor vil vi gerne i løbet af juni måned invitere os selv på en kop kaffe hos dig/jer, og vi tager gerne kage med.

Hvem er vi?

Det vil være formand for DSAM og praktiserende læge Anders Beich og journalist Sine Barrett-Madsen, der kommer på besøg. Sine er nyansat i DSAM og har bl.a. tidligere arbejdet i PLO´s kommunikationsafdeling.

Hvordan får jeg besøg?

Hvis du er interesseret i et besøg, så kan du tilmelde dig ved at skrive til os på mail dsam@dsam.dk. Der er mulighed for at få besøg på følgende dage: 7., 8., 12., 13., 19., 26. og 27. juni. Skriv hvilken dag/tidsrum, der passer dig. Du får hurtigst mulig en bekræftelse på, om det kan lade sig gøre i dette tidsrum.

Har du ikke mulighed for at tilmelde dig, men vil du gerne give dit besyv med, er det også muligt fra 1. juni at kontakte Sine på telefon 26 74 06 02 for en snak.

Deadline for tilmelding er den 28. maj.

 Sine Barret-Madsen   Anders Beich

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk