Hvem skal have årets Talentpris?

Talentprisen blev i 2019 uddelt til uddannelseslæge Anne Mette Torp, som ud over at være meget aktiv i DSAM's FYAM-udvalg også var en af hovedkræfterne bag planlægningen af prækongressen til Nordisk Kongres 2019. Igennem sit store engagement var hun med til at skabe et spændende arrangement og derigennem øge interessen for faget almen medicin. Du kan nu være med til at beslutte, hvem der skal have den ærefulde pris i år. 

Har du en god kandidat i tankerne, så send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 1. august 2020 til dsam@dsam.dk.

Om prisen
Talentprisen gives til en person eller en praktiserende læge, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen og/eller har ydet noget ud over det sædvanlige til gavn for patienterne og faget almen medicin.

Traditionen tro uddeles årets Talentpris på DSAM's årsmøde, der finder sted den 2. oktober 2020. Med prisen følger æren og en check på 10.000 kr.

Læs f.eks. om sidste års talentpris i Practicus her


Er der gået inflation i sygdom og diagnoser?

Kan man i grunden være sund, rask, velbefindende, normal eller ...?

24. marts 2020 kl. 16-20 holder Dansk Selskab for Medicinsk Filosofi, Etik og Metode (DSMFEM) i samarbejde med Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) et videnskabeligt møde på Panum Instituttet i København.

‘Sygdom er hver mands herre’ – og kan således tjene som undskyldning for ikke at komme til en kusines fødselsdag eller ikke at komme på arbejde i morgen.  

Sygdom er jo også en adgangsbillet til sundhedsvæsenet og mange andre offentlige ydelser. Hvad er det, som afgør, om noget er en sygdom eller ej? Hvem bestemmer?

Vi har inviteret 5 oplægsholdere, med forskellig konkrete emner og tilgang til spørgsmålene. 

Reservér foreløbig dagen. Alle interesserede er velkomne! Tilmelding er ikke nødvendig. 
 
Mødet foregår i Nielsine Nielsen auditorium i Mærsk Tårnet, Panum Instituttet.

 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk