Værelser på Comwell tæt på udsolgt

Der er allerede mere end 300 tilmeldt DSAM's årsmøde, og det er skønt, men det betyder også, at vi er tæt på at løbe tør for hotelværelser. Vi har derfor oprettet en venteliste, som du kan skrive dig på, hvis du oplever, at du ikke får mulighed for at vælge overnatning, når du tilmelder dig årsmøde og festmiddag.   

Vi anbefaler, at du også booker et værelse på et af byens øvrige hoteller med mulighed for sen afbestilling uden omkostninger, så du er sikker på at have et sted at overnatte, hvis det ikke lykkes at få et værelse på Comwell. 

Alle værelser på Comwell er dobbeltværelser, og det er nok at sætte den ene af jer på listen, selvom I er to, der ønsker at dele. Hvis der bliver et værelse ledigt, vil du blive kontaktet på mail for nærmere aftale. 

Du kan skrive dig på ventelisten her

De fire duellanter i Ph.d.-cuppen er fundet

De fire forskningsenheder for almen praksis har nu fundet hver deres deltager til årets Ph.d.-cup, som holdes på årsmødet. Deltagerne er på tid og må ikke bruge andre hjælpemidler, end de selv kan bære op på scenen. Det vil sige, vi skal høre 4 præsentationer a 4 minutters varighed uden Powerpoints. Vi kan glæde os til at høre om:

 • Hjerte-kar-risiko, tilbage til fremtiden!
  v. Anders Elkær Jensen

 • Familie, sociale relationer og børns helbred
  v. Elisabeth Søndergaard
   
 • Danske børn og unge med bevægeapparatsmerter i almen praksis
  v. Negar Pourbordbari
   
 • Hvem er i risiko for at dø eller blive genindlagt efter en indlæggelse med lungebetændelse? Og hvad skal vi bruge den viden til?
  v. Susanne Boel Graversen.

Det er tilhørerne i salen, der bestemmer, hvem der vinder. Tilhørerne bliver bedt om at vurdere præsentationerne ud fra formidlingsevne og relevans for læger, personale og patienter i almen praksis. Afstemningen foregår elekronisk umiddelbart efter den sidste præsentation, og vinderen får overrakt vandrepokalen med det samme.


Posterpræsentationer både som poster og på skærm

Der var overvældende stor interesse for posterwalken på årsmødet i 2021, så i år har vi rykket den ind i plenumsalen, og posterne bliver under posterwalken også vist som powerpoint på det store lærred i et forsøg på at sikre, at alle kan se, hvad der bliver talt om. 

Til gengæld har vi fjernet konkurrenceelementet, så der vil i år ikke blive udråbt en vinder. De otte deltagere – to fra hver Forskningsenhed for Almen Praksis – er:   

 • Hvem vil være praktiserende læge?, v. Sofie Lodahl Gjessing

 • Caregiver Care - pårørendestøtte i almen praksis, v. Marie Cecilie Vinther

 • Opgaveglidning i lægevagten, v. Katrine Bjørnshave Bomholt

 • Tværsektoriel kommunikation om patienters medicin, v. Stine Søndersted Clausen

 • Øget fokus på psykosocial trivsel i børneundersøgelserne, v. Sarah Strøyer de Voss

 • Kræftpatienters diagnostiske forløb i almen praksis, v. Gitte Bruun Lauridsen

 • We don't need no education, v. Helle Ibsen

 • Searching for the Silver Bullet - exploring user visions for modelling mHealth towards supporting patient-parent-clinician collaboration when treating adolescent knee pain in general practice: A workshop study. v. Simon Kristoffer Johansen.

Årsmødet - hvad og hvornår?

Årsmødet finder sted den 30. september 2022 kl. 9.30 - 18.00 på Comwell Kolding, og dagen – eller rettere aftenen – fortsætter efter en kort pause med festmiddag og levende, glad dansemusik til kl. 2.00. 

Temaet for årsmødet er: Praktiserende læge i Danmark – status og drømme. Der er fællessessioner, og der er parallelle sessioner med en bred vifte af emner med oplæg, debat og hands-on. 

Gør som din kollega: Tilmeld dig årsmødet, og tag endelig din uddannelseslæge med. Der er masser af netværksmuligheder for jer begge.

Læs mere om årsmødet og tilmelding her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk