Dansk Selskab for Almen Medicin logoDansk Selskab for Almen Medicin logo

Tilmelding

DSAM's årsmøde 2024

Tilmelding sker gennem vores konferencesystem NemTilmeld

Betaling

Tilmeldingen afsluttes med betaling, så du skal have dit betalingskort klar. Du kan betale med almindelige kreditkort. Forskningsmiljøerne og andre virksomheder med EAN-nummer kan vælge at få tilsendt elektronisk faktura.

Frister for tilmelding og annullering

Sidste frist for tilmelding er 22. september. Nåede du ikke denne dato, kan du sende en mail til Annette Gehrs, asg@dsam.dk, med oplysning om, hvad du ønsker at deltage i (årsmøde/middag/overnatning). Husk også at oplyse navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse, som vi skal bruge ved tilmelding og fakturering. Du er først med, når du har modtaget en bekræftelse.

Du kan frit annullere eller ændre din tilmelding indtil 15. august. Derefter vil vi betinge os, at vi ikke lider tab som følge af din ændring/annullering. Det kan fx være en middag eller et værelse, der ikke bliver solgt til anden side. Er vi i tvivl, refunderer vi først efter årsmødet, når vi har modtaget faktura fra Comwell.

Afmeldinger i de sidste 72 timer kan sjældent refunderes, men vi anbefaler altid, at du giver os besked og melder afbud, da vi altid forsøger at få det refunderet/solgt til anden side.

Ændring og refundering

Når du har tilmeldt dig, får du en kvittering med oplysning om, hvad du er tilmeldt og med mulighed for at ændre session eller tilkøbe fx festmiddag og overnatning. Du kan også annullere din tilmelding og få pengene tilbage. 

Fra 15. august vil du ikke selv kunne foretage ændringer, der medfører tilbagebetaling. Hvis du ønsker at ændre din tilmelding efter denne dato, bedes du skrive til asg@dsam.dk med oplysning om den ønskede ændring og kontonummer, som beløbet skal overføres til. Hvis du vil annullere hele din tilmelding, overføres beløbet til det kort, du betalte med. Hel eller delvis tilbagebetaling forudsætter, at din annullering ikke påfører DSAM en udgift til Comwell Kolding. Se mere i afsnittet Frister for tilmelding og annullering ovenfor.

Parallelle sessioner

Under tilmeldingen beder vi dig vælge, hvilke parallelsessioner du vil deltage i. Det gør vi for bedre at kunne matche deltagerantal og lokaler. Der er begrænset antal pladser til sessionerne og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

Kontakt

Oplever du problemer med tilmeldingssystemet, eller har du spørgsmål til din tilmelding, er du velkommen til at kontakte Annette Gehrs på asg@dsam.dk