Mød DSAM på Lægetorvet

DSAM lukker telefonerne i Lægedage-ugen, hvor du i stedet kan møde os på Lægetorvet i Bella Centret. Hvis du ikke er på Lægedage, fanger du os nemmest ved at sende en e-mail.

Hele DSAM's fødekæde er at finde på Lægetorvet. Fra vores medicinstuderende, SAMS, til vores yngre almenmedicinere, FYAM. Og i anledning af Lægedage har vores ældre almenmedicinere fået sig eget forum, FÆAM. Kom over på Lægetorvet og se, hvad FÆAM kan tilbyde. 

Vores almenmedicinske forskere vil også i år fortælle om deres spændende projekter. Forskningsmiljøerne har delt dagene imellem sig, så hver dag byder på nye forskere og nye projekter. 


Partners in Practicus har sin egen stand, 005F

Når du er på Lægedage, bør du også slå et smut forbi PiP, som står på stand 005F.
PiP-standen er bemandet med PiP-medlemmer, som brænder for at fortælle om PiP og deres projekter, og hvis du selv har lyst til at dele egne oplevelser, så lader de sig gerne inspirere af andres ideer og erfaringer.

PiP har i skrivende stund 52 betalende medlemmer – men vi kan bruge mange flere til at bidrage med inspiration om nuværende og fremtidige projekter og økonomi. 

Du kan også blive en Familielæge i Udvikling ved at tegne et medlemskab af PiP. Har du lyst til at være en del af Partners in Practice – DSAM's internationale udviklingsprogram – kan du melde dig ind i foreningen gennem DSAM's hjemmeside. 

Medlemskab af PiP

Åbningsdebat og formandsdebat med tweets

Til åbningsdebatten på Lægedage 2015 vil der i år være interaktiv debat via Twitter. Under debatten har du mulighed for at tweete et spørgsmål til paneldeltagerne, og du kan også skrive kommentarer. Nogle af disse spørgsmål og kommentarer vil blive taget op af debattens ordstyrer, DR-journalist Martin Krasnik. Det samme gælder til formandsdebatten tirsdag fra 17.20-18.50, hvor du via Twitter kan stille spørgsmål til formændene for PLO og DSAM. 

Hvis du har lyst til at deltage i debatten via Twitter, skal du have oprettet en twitterprofil. Du skal bruge hashtagget #lægedage. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i den interaktive debat på Twitter.

Se hver, hvordan du opretter en konto på Twitter

God rabat på "Almen medicin" i Lægedage-ugen

Vi har lavet en særaftale med Munksgaard i forbindelse med Lægedage, så du kan købe den danske udgave af Steinar Hunskårs store nordiske standardværk i almen medicin til kun 796 kr. inkl. fragt (du sparer 199 kr.).

Tilbuddet gælder i hele Lægedage-ugen. 

Læs her, hvordan du får rabatten

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk