Spotlight skal tilbage på almen praksis

"Vi skal lade de raske være raske. Vi skal være mere kritiske over for forebyggelsesprogrammer. Og så skal spotlight tilbage på almen praksis, som vi ved er afgørende for et velfungerende sundhedsvæsen." Sådan lyder nogle af budskaberne fra DSAM´s formand Anders Beich i Medicinsk Tidsskrift. 

Læs hele artiklen her

Grib chancen!

For første og måske eneste gang vil den verdensomspændende organisation for praktiserende læger – WONCA – afholde en kongres i Danmark. En kongres, der primært henvender sig til de praktiserende læger i Europa.

Det er af stor betydning, at så mange danske læger som muligt medvirker til at markere en stærk dansk almen praksis – kongressen bliver et udstillingsvindue for, hvad vi kan og vil, hvad vi kan være stolte af, og hvad vi kan bidrage til i en større målestok. Hvem der har evnen, har også pligten, er der nogen, der mener.

Tøv ikke, men grib chancen. Det foregår i København 15.-18. juni 2016.

WONCA til halv pris

Er du blevet speciallæge i almen medicin indenfor de sidste 5 år?

Så kan du komme med for under HALV PRIS. Du er nemlig stadig yngre almenmediciner set med europæiske øjne, og tilmelder du dig inden 15. februar er prisen kun 310 Euro (2.300 kr.).

Tag din studiekammerat eller praksiskollega med. Vi glæder os til at se jer!
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til secretariat@woncaeurope2016.com

Du tilmelder dig her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk