Sidste udkald for tilmelding til Årsmødet til nedsat pris

Christian Freitag, formand for PLO

Tilmeld dig med fordel Årsmødet nu - for den 25. august stiger priserne. Vi garanterer en spændende og udbytterig dag under temaet patientiddragelse. Dacapo Teatret sikrer en rød tråd  fra formiddagens oplæg og teaterindslag til workshops og paneldebat. Om aftenen er der festmiddag, hvor årets Talentpris uddeles og den prisvindende Mike Andersen og band efterfølgende spiller op til dans.

Mød Beich og Freitag 
til Til DSAM's årsmøde kan du møde både PLO's formand Christian Freitag og DSAM's formand Anders Beich. Og der bliver helt sikkert mulighed for at veksle et par ord med dem begge, hvis du har lyst til det.

Priser og tilmelding her

Elektroniske valg til DSAM's regionsbestyrelser

Nu er det snart tid til valg i DSAM. Alle valg og udpegninger i selskabet gælder for 2 år. I visse regionsbestyrelser vil der derfor være valg i år, men det gælder ikke alle, medmindre nogen bestyrelsesmedlemmer går af før tid. Da valgene foregår elektronisk, er det meget vigtigt, at sekretariatet har din gældende  email-adresse. Du kan se, hvilke oplysninger vi har stående på dig på vores hjemmeside, www.dsam.dk: Om DSAM - Medlemsskab - Mit medlemsskab.

Alle valg bliver afholdt i perioden 1/9-9/9 2016.


DSAM er kritisk overfor vidtgående lovgivning, der giver adgang til patienters private og følsomme oplysninger

DSAM forholder sig kritisk overfor lovgivning, som i for vidt omfang lemper adgangen til private og personfølsomme data. Aktuelt har vi afgivet et meget kritisk høringssvar til et nyt bekendtgørelsesudkast fra Sundheds- og Ældreministeriet.omkring videregivelse af oplysninger fra Sundhedsdatastyrelsens Lægemiddelstatistikregister og Lægemiddeladministrations-register. Læs høringssvaret her og ønsker du at høre mere om DSAM's arbejde med at sikre, at personlige data ikke kommer i de forkerte hænder, er du velkomen til at kontakte sekretariatet.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk