Mandag den 7. august er sidste frist for tilmelding til DSAM/FYAM's årsmøde 2017 til early bird-pris. Så er du ikke allerede tilmeldt, så gør det nu! Efter mandag stiger priserne med ca. 20 %.

Årsmødet afholdes den 6. oktober og igen i år på Comwell Kolding. Foruden vores keynotespeaker Richard Roberts (tidligere præsident for både de amerikanske praktiserende læger og for WONCA World), har du mulighed for at vælge imellem en bred pallette af sessioner både formiddag og eftermiddag. Sessionerne er bygget op omkring selskabets 4 søjler: forskning, uddannelse, kvalitetsudvikling og det internationale samarbejde.

Du kan se det fulde program på DSAM’s hjemmeside.

Årsmødet er en fantastisk mulighed for at få faglig inspiration samt for at møde både nye og gamle kolleger. I år vil der – som noget nyt – være stande i foyerområdet med mulighed for regional networking. I de tre pauser i løbet af dagen kan du møde medlemmer af PLO’s rekrutteringsudvalg og engagerede SAMS’ere, FYAM’ere og DSAM’ere fra hver af de fem regioner.

Tøv endelig ikke med også at tilmelde dig til aftenens brag af en fest. I løbet af aftenen skal vi have uddelt årets talentpris, og så skal der ellers danses og festes.

Årsmødet er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3. Årsmødet har fået aktivitetsnummer 2017-0360.Se mere på PLO’s hjemmeside.

Har du brug for hotelovernatning i Kolding?

I forbindelse med årsmødet har vi forhåndsreserveret et antal værelser på Comwell Kolding til fordelagtige priser. HUSK at reservere værelse, samtidig med at du tilmelder dig årsmødet. Efter d. 7. august vil eventuelle overskydende værelser blive frigivet, og vi vil ikke længere kunne garantere et værelse.

Vi ses i Kolding d. 6. oktober 😊


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk