Årets keynote fortæller om glæden ved praksislivet i en tid, hvor primærsektoren er under pres

DSAM er stolte af at kunne præsentere den amerikanske professor og praktiserende læge Richard Roberts, som dette års keynote speaker ved DSAM´s årsmøde 6. oktober. Han er kendt som international ekspert med et dybt indblik i mange landes sundhedssystemer, blandt andet via sine rejser og via sit formandskab for WONCA.

Richard Roberts kommer bl.a. til at fortælle om glæden ved at være praktiserende læge i en tid, hvor primærsektoren er under stort pres, om vigtigheden af listesystemet, og hvorfor entreprenørskabet i almen praksis spiller en væsentlig rolle.

Du kan læse mere om ham i næste udgave af Practicus, hvor han bl.a. fortæller, at familielægerne ofte anses som både problemet og løsningen på et sundhedssystem i konkurrence med sundhedsydelser.

Richard Roberts har især beskæftiget sig med udvikling af beslutningsstøtteværktøjer til forbedring af klinisk behandling, især inden for smerte, risikostyring og reproduktion. Han har skrevet over 200 publikationer og givet mere end 700 præsentationer til internationale, nationale og regionale publikum. Du kan læse mere her:

Til sidst afsluttes med en diskussion, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til den amerikanske professor. 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk