Mangler du en ny kollega?  Vil du gerne sælge din praksis? Eller måske har du bare travlt pga. mange patienter eller barsel i klinikken og synes, at en vikarierende læge ville være helt perfekt for en periode?

På DSAM/FYAM´s årsmøde den 6. oktober er der mulighed for, at søge netop det DU mangler! Årsmødedeltagere kan forud for årsmødet udfylde en såkaldt ”salgsopstilling”, der kommer til at ligge på bordene under pauseeventen, regionalt networking. På denne utraditionelle måde kan du komme i kontakt med din måske kommende kollega, når både speciallæger og kommende speciallæger kigger forbi.

Hvordan gør du?
Det eneste, du skal gøre, er at udfylde salgsformularen, der kan hentes her, og derefter møde op til regionalt networking i de tre pauser under årsmødet (med et antal printede salgsopstillinger under armen). Alternativt kan du angive dine kontaktoplysninger på salgsopstillingen, så I kan aftale at mødes (husk at have mobilen tændt i pauserne).

Såfremt du ønsker assistance til opsætning af formularen, så bedes du venligst sende os alle relevante oplysninger samt et billede senest d. 22. september på dsam@dsam.dk

For at deltage i regionalt networking er det en forudsætning, at du er tilmeldt årsmødet, - og det kan nås endnu :-) Klik her for tilmelding.

FYAM´er opfordres til at deltage i regionalt networking og hilse på mulige nye kollegaer.

 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk