DSAM's Årsmøde 2018 – sæt kryds i kalenderen

Årsmødet finder sted fredag den 5. oktober på Comwell Kolding. Temaet for årsmødet er: Klynger, kvalitet og udvikling - fremtiden for almen praksis.

I Skotland har de etableret et landsdækkende netværk af almen praksisklynger med det erklærede formål at opmuntre praksis til at deltage i kvalitetsudviklingsaktiviteter sammen med deres kolleger og for at bidrage til udviklingen i det primære sundhedsvæsen i lokalområdet. Skotterne ligner os på mange måder, og nu, hvor de har nogle års erfaring, kan vi lære af deres erfaringer. En af nøglepersonerne i etableringen er Gregor Smith, der selv har en baggrund i almen praksis. Han vil dele sine erfaringer med os i en diskussion med to af nøglespillerne på vores hjemlige bane: Anders Beich og Christian Freitag. Hvilke refleksioner gør de to danskere sig om vores hjemlige model, når de hører om erfaringerne fra Skotland, og hvad tænker en skotte om den model, vi er i gang med at rulle ud herhjemme?

I de parallelle sessioner opdateres vi bl.a. på det nye i DSAM’s diabetes- og dyspepsivejledninger og vi skal høre om kvalitetsprojekter i praksis og praksisorganisering, om forskningstræning og praksisrelevant forskning,

Vælger du at tage aftenen med, kan du se frem til en festmiddag og et forrygende liveband.

Det fulde program vil blive præsenteret i maj-nummeret af Practicus og tilmelding åbner samtidig.

Årsmødet er godkendt til refusion fra Efteruddannelsesfonden for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3.

Hvem skal have årets Talentpris?

Under middagen skal vi have uddelt årets Talentpris, som gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet eller standen. Med prisen følger æren og en check på 10.000 kr. Har du allerede nu en god kandidat i tankerne, så send dit forslag med motivering til dsam@dsam.dk. 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 Kbenhavn

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk