Kom til Nordisk Kongres for almen medicin i Aalborg, den 17.-20. juni 2019

Nordisk Kongres for Almen Medicin har en lang og rig tradition for at præsentere banebrydende forskning inden for almen medicin, og samler almenmedicinere fra hele Norden. Kongressen i Aalborg vil denne gang have et særligt fokus på kerneværdier, aktuelle udfordringer og forandringer i almen praksis.

Se vores video om eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af nyheder og information om næste nordiske kongres!

Kongressen ønsker at samle klinikere, forskere og administratorer, unge og erfarne med en fælles interesse i almen medicin med det mål at skabe rammerne for udveksling af ideer, diskussion af forskning og fremme viden om almen medicinske perspektiver.

Åbningsceremonien starter d. 17. juni kl. 16.00 i Musikkens hus, med smuk musik og en spændende keynote speaker, der vil tale om kerneværdier i almen praksis. De følgende dage vil foregå i Aalborg Kongres & Kultur Center, og vil indeholde præsentation af praksisrelevant forskning, herunder forskningsprojekter med fokus på uddannelse og kvalitetsudvikling.

Som noget nyt vil vi lave en ”Kvalitetslounge”, hvor klinikere og andre får mulighed for at præsentere ”græsrodsprojekter” til inspiration for kolleger og forskere. Projekter, der ikke er forskning, men som viser, hvordan ideer spirer og gror i den kliniske hverdag.

Alt sammen for at repræsentere essensen af almen praksis i de nordiske lande!

Overvej allerede nu, hvordan du kan bidrage!

Den 21. Nordisk Kongres for Almen Medicin åbner for indsendelse af abstracts den 15. august 2018.

Håber, vi ses i Aalborg den 17.-20. juni 2019!

Chair of Scientific Committee
Annelli Sandbæk, Prof, PhD, GP

Chair of Host Organizing Committee
Jette Kolding Kristensen, Prof, PhD, GP


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk