DSAM's årsmøde 5. oktober på Comwell Kolding

Fik du ikke tilmeldt dig årsmødet, inden du tog på ferie, så er NU er rigtigt godt tidspunkt. Prisen for at deltage i dagsarrangement og festmiddag stiger på onsdag, den 1. august.

Tilmeld dig årsmødet her.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt lidt mere end 200 personer – sådan nogenlunde ligeligt fordelt mellem praktiserende læger og uddannelseslæger, og den første af de parallelle sessioner melder alt udsolgt. Det er sessionen "Skulderen – det svære led".

Værelserne kan også risikere at blive udsolgt. Fra onsdag kan vi ikke længere holde vores reserverede værelser. Det betyder ikke, at der ikke er et værelse til dig, men at vi ikke længere kan garantere, at der er et værelse til dig. 

Temaet "Klynger, kvalitet og udvikling – fremtiden for almen praksis – er højaktuelt og værd at bruge en kursusdag på sammen med gode kolleger. 

Vi skal høre om skotternes landsdækkende netværk af klynger i almen praksis. En af nøglepersonerne i etableringen er Gregor Smith, der selv har en baggrund i almen praksis. Skotterne ligner os på mange måder, og nu, hvor de har nogle år på bagen, kan vi lære af deres erfaringer. Og i en diskussion med to af nøglespillerne på vores hjemlige bane, Anders Beich og Christian Freitag, skal vi høre, hvilke refleksioner de to danskere gør sig om vores hjemlige model, og hvad en skotte tænker om den model, vi er i gang med at rulle ud herhjemme?

Læs mere om årsmødet og de parallelle sessioner her. 

Middag og fest
Vælger du at tage aftenen med, kan du se frem til en middag med festtale og uddeling af årets talentpris. Og efter middagen fortsætter festen med det forrygende liveband The Late Show, som også spillede på årsmødet sidste år.

Årsmødet er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis (Efteruddannelsesfonden) for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk