DSAM på Lægedage

DSAM har traditionen tro en stand på Lægetorvet i uge 46. Her kan du møde medarbejdere fra sekretariatet og medlemmer af DSAM’s bestyrelse. Vi glæder os til at møde dig. Kom og tag en snak med os om, hvad der er vigtigt for dig som medlem.

Du vil det meste af ugen kunne møde repræsentanter fra Practicus-redaktionen, som er klar til en snak om, hvordan bladet bedst imødekommer dine behov som medlem. Og overvejer du at blive tutorlæge er der også uddannelseskoordinatorer klar til en snak med dig om, hvad det indebærer og hvorfor det er vigtigt for almen praksis.

På DSAM´s stand kan du også møde repræsentanter fra SAMS, FYAM og Forskningsenhederne.


Nordisk Kongres 2019

I år gør vi særlig reklame for Nordisk Kongres, som DSAM er vært for i 2019. Det overordnede tema på Nordisk Kongres er ”Core Values” og på hjemmesiden  kan du finde mere information om f.eks. de seks spændende oplægsholdere, sociale arrangementer under kongressen, se film fra oplægsholderne og læse de seneste nyhedsbreve.

I den forbindelse vil vi gerne opfordre dig til at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du ikke misser vigtig information om kongressen. Du kan tilmelde dig her.

Registrering åbner den 12. december 2018.

Ses vi?

 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk