Nordisk Kongres for Almen Medicin nærmer sig med hastige skridt. Nu er der under seks måneder til, at kolleger fra hele Norden samles i Aalborg for at drøfte udfordringer og perspektiver i almen praksis. Det sker i dagene 17.-20. juni 2019. Vi forventer op mod 1500 deltagere.

Skal du have muligheden for Early Bird til Nordisk Kongres, så er det nu, du skal tilmelde dig! Du kan få mere information ved at klikke på linket her. Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet eller log ind på Facebook og giv os et like.

Temaet for kongressen er ‘Promoting General Practice Perspectives’, og vil fokusere på de vigtigste spørgsmål og emner, som har betydning for almen praksis både nu og i fremtiden.

Vær også opmærksom på, at der er udvidet deadline for indsendelse af abstracts, som nu er den 14. januar 2019.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til dele deres forskning med deres nordiske kolleger.

Tilmeld dig til praksisbesøg
Når du tilmelder dig kongressen, kan du også tilmelde dig praksisbesøg, som finder sted mandag den 17. juni 2019. Besøgene finder sted i små grupper på 8-10 deltagere. Det er din mulighed for at undersøge, hvordan en praktiserende læge arbejder i Nordjylland, hvor der er mange nye og innovative måder at drive en praksis på.

BEMÆRK, at der er begrænset antal pladser, og de vil blive tildelt på først til mølle basis.

Vi glæder os til at se dig i Aalborg!


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk