Hvem skal have årets Talentpris?

Talentprisen blev i 2018 delt mellem de to praktiserende læger og ildsjæle Søren Kæseler Andersen og Morten Sig Ager Jensen for deres ekstraordinære indsats i Udkantsdanmark til gavn for både patienterne og ikke mindst for faget almen medicin. Du kan nu være med til at beslutte, hvem der skal have den ærefulde pris i år. 

Har du en god kandidat i tankerne, så send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 7. maj 2019 til dsam@dsam.dk.

Om prisen
Talentprisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen og/eller har ydet noget ud over det sædvanlige virke som praktiserende læge til gavn for patienterne og faget almen medicin.

Traditionen tro uddeles årets Talentpris på DSAM's årsmøde, der finder sted den 4. oktober 2019. Med prisen følger æren og en check på 10.000 kr.


Ansøgningsfrist for honorering af dataindsamling via MPU

1. april 2019 er der ansøgningsfrist for honorering af dataindsamling via MPU.

Her kan projektledere, som vil ansøge Fonden for Almen Praksis om dækning af honorar til praktiserende læger for medvirken ved dataindsamling i forsknings- og kvalitetsudviklingsprojekter, indsende deres ansøgning.

Dette vil være den eneste ansøgningsrunde i 2019. Se vejledning og ansøgningsskema her.

Du skal sende ansøgningsskema, projektprotokol samt relevante bilag til mpu@dsam.dk.

Har du spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan du kontakte Dorthe Pedersen på mail mpu@dsam.dk eller telefon 51 50 16 76.


Ses vi til Nordisk Kongres?

Skal du have muligheden for Early Bird til Nordisk Kongres i Aalborg fra den 17.-20. juni, så er det nu, du skal tilmelde dig! Du kan få mere information ved at klikke på linket her. Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, eller log ind på Facebook, og giv os et like.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk