Early Bird til Nordisk Kongres 2019 lukker i morgen ved midnat

For praktiserende læger er der 1.200 DKK at spare og for yngre læger er der 900 DKK at spare ved tilmelding senest den 15. marts !

Nordisk Kongres byder på et spændende fagligt program i flotte omgivelser i Aalborg Kongres og Kulturcenter samt i Musikkens Hus.

Derudover skal du møde seks stærkt inspirerende oplægsholdere, som dækker forskellige temaer hele vejen rundt om faget, og som noget helt nyt introducerer Nordisk Kongres en nytænkende kvalitetslounge, hvor kolleger fra hele norden vil præsentere deres kvalitetsprojekter fra hverdagen.

Det bliver inspirerende for din dagligdag og opløftende at møde dine kolleger på tværs af de nordiske lande.

Vi håber på at se dig til fire spændende dage i Aalborg i juni, hvor almenmedicinske kollegaer, faktisk fra hele verden, mødes og diskuterer almen medicin og de seneste udviklinger indenfor udøvelsen af faget.

Vi ses!


Hvem skal have årets Talentpris?

Talentprisen blev i 2018 delt mellem de to praktiserende læger og ildsjæle Søren Kæseler Andersen og Morten Sig Ager Jensen for deres ekstraordinære indsats i Udkantsdanmark til gavn for både patienterne og ikke mindst for faget almen medicin. Du kan nu være med til at beslutte, hvem der skal have den ærefulde pris i år. 

Har du en god kandidat i tankerne, så send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 7. maj 2019 til dsam@dsam.dk.

Om prisen
Talentprisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen og/eller har ydet noget ud over det sædvanlige virke som praktiserende læge til gavn for patienterne og faget almen medicin.

Traditionen tro uddeles årets Talentpris på DSAM's årsmøde, der finder sted den 4. oktober 2019. Med prisen følger æren og en check på 10.000 kr.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk