Det videnskabelige program til Nordisk Kongres 2019 er klar

Efter meget planlægning er det videnskabelige program til Nordisk Kongres 2019 i Aalborg færdigt.

I løbet af kongressens fire dage kan du vælge og vrage blandt de mere end 250 forskellige workshops, præsentationer og symposier, der alle er en del af det videnskabelige program. Du kan se programmet her.

Kongressens hovedtemaer; core values, current challenges og changes in general practice kan anskues fra mange forskellige perspektiver. Der vil være præsentationer omkring teknologi og nye behandlingsformer, der vil være præsentationer, der undersøger læge-patient relationer og andre, der undersøger trivsel blandt alment praktiserende læger og klinikansatte. Nogle oplægsholdere vil have fokus på uddannelse, mens andre vil fokusere på etisk dataindsamling, sundhedsorganisationer og vigtigheden af kontinuitet i almen praksis. Der vil helt sikkert også være et tema, som interesserer dig.

Læs mere her

Aalborgs læger inviterer indenfor i klinikken

Region Nordjylland er hjemsted for nytænkende praksiskonstellationer, både hvad angår struktur og organisering, blandt andet klinikker med sygeplejersker i front samt klinikker med medicinstuderende ansat.

Mandag d. 17. juni under kongressen har du mulighed for at besøge en af disse klinikker og møde dine nordjyske kollegaer til en diskussion om de udfordringer og løsninger de møder i deres hverdag.

Du kan læse mere om de forskellige klinikker her.


Har du som yngre læge tilmeldt dig Nordisk prækongres d. 15.-16. juni?

Prækongressens overordnede tema er Changing Practice og i løbet af to dage samles de nordiske yngre læger til en diskussion om fremtidens almene praksis i weekenden før Nordisk Kongres.

Du kan godt glæde dig, for det faglige program byder på mange spændende indslag, heriblandt en ultralydsworkshop, oplæg om narrativ medicin, innovation i praksis, sexologi, telemedicin og meget mere.

Den nordiske prækongres er en fantastisk mulighed for at møde læger fra hele Norden og skabe et stærkt internationalt netværk. Læs mere om prækongressen her.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk