Indstil din kandidat til Talentprisen senest den 7. maj

Talent: udtale: [taˈlεn´d]

Den danske ordbog skriver om ordet talent: ”særlig (medfødt eller opøvet) evne eller begavelse inden for et bestemt område" eller en ”person, som besidder særlige evner eller egenskaber”.

I Dansk Selskab for Almen Medicin ved vi godt, at det kræver et særligt talent at være praktiserende læge i dagens Danmark, og derfor er det vigtigt at hylde de kolleger, som f.eks. arbejder målrettet for at løse en problemstilling, vi alle kan genkende, eller som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår og rammer for patienterne.

I sportens, musikkens og kunstens verden har man altid hyldet de store talenter. I almen praksis gør vi det samme, fordi en ekstraordinær indsats for faget, for kollegerne og for patienterne bør fejres. Fejringen og festen sker ved DSAM's årsmøde 2019 i Kolding, hvor formanden for DSAM, Anders Beich, overrækker en check på 10.000 kr.

Sidste år gik prisen til de to ildsjæle og praktiserende læger fra Thy Søren Kæseler Andersen og Morten Sig Ager Jensen for deres ekstraordinære indsats i Vandkantsdanmark. Du kan bl.a. læse nyheden i Dagens Medicin her (artiklen er bag login).

Kender du en person, som har udvist et særligt talent inden for faget almen medicin eller har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen, hører vi gerne fra dig.

Send dit forslag til dsam@dsam.dk med en kort begrundelse for, hvorfor vi netop bør hylde din kandidat, senest den 7. maj.


Samlet om DSAM's pejlemærker.

Fordele ved dit medlemsskab i DSAM

Vidste du, at som medlem af DSAM støtter du vores arbejde med at skabe et højt niveau af faglighed inden for de almenmedicinske aspekter og i særdeleshed inden for vores kerneområder kvalitet, forskning, uddannelse og internationale relationer.

Du kan læse mere om DSAM's arbejde her.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk