Valg i DSAM 2019

Kære medlem af DSAM

DSAM’s sekretariat er så småt i gang med de indledende øvelser til valget i efteråret, og datoerne for valgmøder er nu fastlagt. Har du lyst til at høre om det faglige arbejde i din regionsbestyrelse, eller kunne du tænke dig at stille op som kandidat til valget, så har du mulighed for at få mere information på valgmødet. Der vil også løbende komme information om valget i Practicus og i nyhedsbreve.

Sæt kryds i din kalender allerede nu!

Valgmøder:
22/8 Nordjylland
26/8 Sjælland
27/8 Syddanmark
3/9   Midtjylland
3/9   Hovedstaden

Der kommer regionale nyhedsbreve med invitation til valgmøderne, når vi er tættere på.

Valg
Helt nøjagtigt foregår selve valghandlingen i perioden onsdag den 11. september kl. 6.00 til onsdag 18. september kl. 12. I år er der også formandsvalg. Formanden vælges af medlemmerne af repræsentantskabet på repræsentantskabsmødet den 5. oktober. 


DSAM's årsmøde 4. oktober 2019

Brug en kursusdag sammen med gode kolleger, og tag med på DSAM’s årsmøde på Comwell Kolding den 4. oktober. Temaet i år Faglighed og forandring – fra udfordring til muligheder er som altid præget af den aktuelle hverdag i almen praksis.

Året keynote er Martin Marshall, Professor of Healthcare Improvement, Primary Care and Population Health, University College London, som indleder årsmødet med oplægget “Rethinking Medicine”. Martin Marshall vil tale om udfordringerne i almen praksis nu og i fremtiden, og hvordan vi kan fastholde fagligheden i den foranderlige hverdag, vi møder.

Deltager du også i aftenens arrangement, kan du se frem til festmiddag med festtale og uddeling af årets talentpris. Husk at Årsmødet er godkendt til refusion fra Efteruddannelsesfonden for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3.

Se det fulde program her.

Tilmeld dig her!


Nordisk Kongres 2019 samarbejder med Læger uden Grænser

Børn og voksne på flugt fra krig og naturkatastrofer er en af de største patientgrupper hos Læger uden Grænser, og vi vil gerne hælpe.

Derfor samarbejder Nordisk Kongres 2019 i år med Læger uden Grænser for at samle penge ind til deres arbejde rundt om i verden.

Tirsdag morgen kl. 6.30 afholdes der et 4 km langt løb/powerwalk langs Aalborgs smukke havnefront, hvor du har mulighed for at opleve Aalborg på den bedste måde, få en fantastisk start på dagen og hjælpe en god sag samtidig! Tilmeld dig her.

Registreringsgebyret på 5 EUR doneres ubeskåret til Læger uden Grænser.


Spørgeskemaundersøgelse

Har du set spørgeskemaet om arbejdsglæde, arbejdspres og antibiotikaudskrivning?

Du har indenfor de seneste 14 dage modtaget et brev med invitation til en spørgeskemaundersøgelse, som har til formål løbende at følge udviklingen i praktiserende lægers arbejdsglæde og arbejdspres over de kommende år.

I det aktuelle spørgeskema belyses endvidere håndtering af antibiotika til luftvejsinfektioner i praksis. Multipraksisudvalget under DSAM anbefaler praktiserende læger at deltage i undersøgelsen.

Din personlige kode til deltagelsen, står i brevet, som du har modtaget med posten. Har du mistet din kode eller har du spørgsmål til undersøgelsen, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Rikke Vognbjerg Sydenhamapforskning@health.sdu.dk

Du deltager i spørgeskemaundersøgelsen ved at gå til følgende hjemmeside: www.sdu.dk/apforskning


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk