Du kan stadig nå at tilmelde dig til Nordisk Kongres i Aalborg til juni. I år er kongressens overordnede tema ”Promoting General Practice Perspectives” og fra d. 17. juni til d. 21. juni undersøger og diskuterer kollegaer fra hele Norden nutidige udfordringer, morgendagens problemstillinger samt fremtidens almen medicin.

Stolte traditioner og faglig kvalitet

De nordiske kongresser har en lang og stolt tradition for at have et spændende videnskabeligt program af høj faglig kvalitet, der både er aktuelt og har relevans almen medicin. I år lanceres desuden et nyt koncept, den såkaldte ”kvalitetslounge”, der skal sætte fokus på de mange græsrodsprojekter, der udføres rundt omkring i regionerne og i de enkelte klinikker og ofte danner et bindeled mellem kvalitetsudvikling og organisationsændringer. 

 - 122,5 KB

Festlige morgenaktiviter

Sideløbende med det videnskabelige program har kongressen også fokus på at skabe rammer for nye netværk med mange forskellige sociale aktiviteter. Tirsdag morgen afholdes et motionsløb langs Aalborgs kendte og smukke havnefront, hvor registreringsgebyret går ubeskåret til ”Læger uden Grænser”. Både tirsdag og onsdag morgen vil korleder Rune Herholdt undervise i gospelsange før det videnskabelige program starter.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk