Snart begynder sommerferien i det danske land, og alt tyder på en varm sommer. Her i DSAM håber vi, at du får god tid til at slappe af, nyde ferien og bl.a. tænke over, om du vil stille op til repræsentantskabet, som består af 25 engagerede almenmedicinere.

Selskabet har også brug for dig, og vi håber meget, at du vil overveje at stille op. Du skal være meget velkommen!

Der er også formandsvalg i år. Anders Beich, der har været formand for DSAM siden 2015 stiller op for en toårig periode mere, som også vil være hans sidste, da man maks. kan være formand for selskabet i seks år. Går du rundt med en formand eller forkvinde i maven, har du selvfølgelig også mulighed for at stille op. Formanden eller -kvinden vælges på repræsentantskabsmødet den 5. oktober af repræsentantskabet. 

Hvis du ønsker at stille op til formandsposten OG få dit valgoplæg udgivet i Practicus, skal du skrive til sekretariatet senest den 19. juli på dsam@dsam.dk, hvis det skal nå at komme med. 

Sådan stiller du op til repræsentantskabet
Ønsker du at stille op som repræsentant, skal du sende dit skriftlige valgoplæg samt foto senest den 4. september kl. 12.00 til dsam@dsam.dk. Men send det gerne snarest muligt. Vi lægger løbende kandidaterne på hjemmesiden. Du stiller op i den region, du har hovedhverv.

Mere viden
Du kan læse mere om formandsvalget her, og hvordan du stiller op til repræsentantskabet her.

Du er også velkommen til at ringe til DSAM’s sekretariat for få en snak om dine muligheder, eller hvis du har spørgsmål.

Vil du høre mere om, hvordan arbejdet i regionsbestyrelserne foregår, kan du med fordel også tage fat på en af dine regionale repræsentanter

 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk