Kære kollega

Vi håber, at du har haft en dejlig sommer og er blevet fyldt op med ny energi. Hvis du ikke fik tilmeldt dig DSAM's årsmøde 2019 før sommerferien, så er nu et rigtig godt tidspunkt. Den 1. august stiger priserne med cirka 20 procent, så hvis du vil med til reduceret pris, skal du tilmelde dig senest på onsdag. 

Samtidig justerer vi antal værelser, så efter 1. august kan vi ikke længere garantere dig en seng at sove i.

Og endnu en vigtig grund til at være i god tid er valget af de parallelle sessioner. Efterhånden som de bliver fyldt op, lukker muligheden for tilmelding, og udvalget at de parallelle sessioner skrumper derfor, jo længere tid du venter. Indtil videre er der dog plads på dem alle. 

Tilmeld dig årsmødet her

Faglighed og forandring – fra udfordring til mulighed

– Det er temaet for DSAM's årsmøde 2019, der som altid er præget af den aktuelle hverdag i almen praksis. Og hverdagen lige nu sætter fagligheden på spidsen. Der er brug for forandring, hvis vi skal nå det hele. Der skal tages kloge beslutninger, og vi må være på forkant og vende udfordringer til muligheder, hvis vi skal tage os godt af patienterne og bevare arbejdsglæden.

Det ved årets keynotespeaker Martin Marshall, Professor of Healthcare Improvement, Primary Care and Population Health, University College London, noget om. Han indleder årsmødet med oplægget “Rethinking Medicine”.

Ud over at optræde som keynotespeaker har vi fornøjelsen af at have Martin Marshall med i den ene formiddagssession, der handler om, hvordan vi måler på kvalitet – et svært, men nødvendigt arbejde, der bl.a. skal bruges i klyngerne. Og der er 10 andre sessioner, der på forskellig vis berører temate. Fra de faglige emner som huden, brug af ultralyd samt web- og telekonsultationer til de mere bløde emner som at holde fast i arbejdsglæden og skabe en åben dialog om det at begå fejl. Det er en meget varieret og spændende palette af sessioner.

Læs mere om årsmødet her

Værd at bemærke:

DSAM's årsmøde er primært for medlemmer af selskabet, men alle kan deltage. Årsmødet arrangeres af kolleger for kolleger. Det holdes i år fredag den 4. oktober på Comwell Kolding. 

Årsmødet forventes godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3. 

Er du uddannelseslæge på hospitalsophold, kan du måske prøve at tale med din tutorlæge om at bruge en af dine returdage på årsmødet.  


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk