Faglighed og forandring – fra udfordring til mulighed

– Det er temaet for DSAM's årsmøde 2019, der som altid er præget af den aktuelle hverdag i almen praksis. Og hverdagen lige nu sætter fagligheden på spidsen. Der er brug for forandring, hvis vi skal nå det hele. Der skal tages kloge beslutninger, og vi må være på forkant og vende udfordringer til muligheder, hvis vi skal tage os godt af patienterne og bevare arbejdsglæden.

Det ved årets keynotespeaker Martin Marshall, Professor of Healthcare Improvement, Primary Care and Population Health, University College London, noget om. Han indleder årsmødet med oplægget “Rethinking Medicine”.

Ud over at optræde som keynotespeaker har vi fornøjelsen af at have Martin Marshall med i den ene formiddagssession, der handler om, hvordan vi måler på kvalitet – et svært, men nødvendigt arbejde, der bl.a. skal bruges i klyngerne. Og der er 10 andre sessioner, der på forskellig vis berører temate. Fra de faglige emner som huden, brug af ultralyd samt web- og telekonsultationer til de mere bløde emner som at holde fast i arbejdsglæden og skabe en åben dialog om det at begå fejl. Det er en meget varieret og spændende palette af sessioner.

Læs mere om årsmødet her

Tilmeld dig nu

Sommeren er over os  og snart også sommerferien. Men inden du pakker kufferten, kan du med fordel lige tilmelde dig DSAM's årsmøde. For selvom det først holdes den 4. oktober, så er der flere gode grunde til, at du skal tilmelde dig nu. 

 1. Early bird slutter 31. juli
  Vi kender det allesammen. Vi gearer ned, nyder ferien og vender tilbage med fornyet energi. Men hurtigt bliver det hverdag, travlheden rammer os igen, og selv nok så vigtige datoer ryger i glemmebogen. Og så er det da lidt ærgerligt at gå glip af en rabat, fordi man ikke havde fået meldt sig til i tide.
    
 2. Sessionerne bliver udsolgt
  Nogle sessioner er i sagens natur mere attraktive end andre, og nogle egner sig til store lokaler, mens andre er bedst i små grupper. Vi lukker sessionerne, når de når et maksimum. Hvis du vil sikre dig en plads på yndlingssessionen, så er det nu, du skal slå til.

 3. Ingen garanti for en seng at sove i
  Vi har reserveret et antal værelser på hotellet, men om en lille måneds tid er vi nødt til at frigive værelserne, så vi ikke brænder ikke med og kommer til at betale for værelser, som ingen bruger. 
Tilmeld dig årsmødet her

Værd at bemærke:

DSAM's årsmøde er primært for medlemmer af selskabet, men alle kan deltage. Årsmødet arrangeres af kolleger for kolleger. Det holdes i år fredag den 4. oktober på Comwell Kolding. 

Årsmødet forventes godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3. 

Er du uddannelseslæge på hospitalsophold, kan du måske prøve at tale med din tutorlæge om at bruge en af dine returdage på årsmødet.  


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk