Sidste dag for Early Bird til DSAM’s årsmøde

Faglighed og forandring – fra udfordring til mulighed er temaet på DSAM’s årsmøde i år, der som altid tager udgangspunkt i din lægefaglige hverdag. I år har vi sat fagligheden på spidsen, for med en hverdag, der accelererer hurtigere og hurtigere, er der brug for, vi er på forkant i almen praksis og kan vende de svære udfordringer til muligheder. Læs programmet her.

MEN du skal være hurtig for at spare penge!

I dag er sidste dag, inden priserne stiger med næsten 20 procent. Vi håber, at du her på falderebet sætter dig til tasterne og tilmelder dig. 

TILMELDING SKER HER


Stil op til valget og bliv aktiv i DSAM

Har du en lægeformand i maven? Eller kunne du tænke dig at bidrage som repræsentant, så har du muligheden at indsende dit kandidatur nu.

DSAM har brug for dig, din viden og dit engagement i arbejdet med at udvikle vores fag og skabe selskabets politik. Som aktiv i DSAM får du mulighed for at arbejde med de problemstillinger og udfordringer i almen praksis, som du mener er vigtige at sætte fokus på.

Valget finder sted fra den 11. september til den 18. september. Du kan læse mere om formandsvalget her, og hvordan du stiller op til repræsentantskabet her.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk