Over 200 kolleger har allerede tilmeldt sig Årsmødet – kommer du også?

Hvad er din tilgang til den medicinske behandling af dine patienter? Og har du tænkt på, om din behandling potentielt kan føre til overbehandling, overdiagnosticering, eller om behandlingen er effektiv…nok?

Nu får du muligheden for at høre, hvilke tanker og refleksioner dine engelske kolleger har gjort sig på området.

Ved DSAM’s årsmøde får du den exceptionelle mulighed for at møde årets hovedtaler Martin Marshall, Professor of Healthcare Improvement, Primary Care and Population Health, University College London. Han indleder årsmødet med oplægget “Rethinking Medicine”, som netop handler om at revurdere tilgangen til medicin.

Læs hele programmet og tilmeld dig her!

Vær opmærksom på, at i slutningen af denne uge, kan du risikere, at værelserne på Comwell Kolding bliver udsolgt, og du dermed selv må booke overnatning på et andet hotel. 

Årsmødet finder sted i Kolding den 4. oktober 2019.

Vi glæder os til at se dig!


Kom i betragtning til Rejsestipendier eller Pris for Klinisk Forskning

Det Medicinske Selskab i København udbyder flere stipendier.

Kom i betragtning til rejsestipendier, som kan ansøges af Yngre Læger til studieophold i udlandet i forbindelse med deres ph.d.-studium eller Pris for Klinisk Forskning, som skal uddeles til en dansk lægevidenskabelig forsker, der har udøvet fremragende forskning på det kliniske sundhedsvidenskabelige område.

Se annoncerne på selskabets hjemmeside www.dmsk.dk


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk