DSAM’s Årsmøde er til for dig!

DSAM afholder hvert år et årsmøde for medlemmerne. I år har vi tilrettelagt et helt særligt program til dig.

Du får mulighed for at høre, hvordan du kan sikre den faglige kvalitet, når arbejdsopgaverne uddelegeres til dit personale. Eller hvordan du lærer af fejl og kommer videre. Et af årets helt store trækplastre er sessionen: ”Huden som markør for andre sygdomme.”

For at få mere viden om årsmødets faglige sessioner, må du ind på hjemmesiden og kigge. Her finder du flere spændende sessioner, der kan berige dit arbejdsliv og give dig nye og bedre redskaber til livet som praktiserende læge.

Årsmødet er for dig, som er fagligt interesseret, og hvor du kan blive opdateret på nyeste viden og mødes og mingle med dine lægekolleger. Men ikke mindst, være med til et brag af en fest.

Læs hele programmet og tilmeld dig allerede i dag!

Årsmødet finder sted i Kolding den 4. oktober 2019.

BEMÆRK! Årsmødet er godkendt af efteruddannelsesfonden, og derfor modtager du refusion ved deltagelse. Kurset har aktivitetsnummer 2019-0502. Her finder du guide til ansøgning om refusion.

Vær opmærksom på, at hvis du tilmelder dig før den 25. august er du sikret et værelse på Comwell Kolding. Herefter er der stor sandsynlighed for, at værelserne bliver udsolgt, og dermed må du selv booke overnatning på et andet hotel.

 Vi glæder os til at se dig!


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk