Valg i DSAM 2020

Kære medlem af DSAM

DSAM’s sekretariat er så småt i gang med at forberede valget i efteråret, og datoerne for valgmøder er nu fastlagt. Har du lyst til at høre om det faglige arbejde i din regionsbestyrelse, eller kunne du tænke dig at stille op som kandidat til valget, så har du mulighed for at få mere information på valgmødet. Der vil også løbende komme information om valget i Practicus og i nyhedsbreve.

Du kan evt. læse mere om valget og arbejdet i DSAM på vores valgside her. 

Valgmøder:
24. august i Region Nordjylland
25. august i Region Sjælland
25. august i Region Syddanmark
27. august i Region Hovedstaden 
1. september i Region Midtjylland

Der kommer regionale nyhedsbreve med invitation til valgmøderne, når vi er tættere på. Du skal tage højde for, at dit regionale valgmøde kan komme til at foregå i digitale forums, da situationen omkring coronavirus muligvis ikke er afklaret til den tid.

Valg
Helt nøjagtigt foregår selve valghandlingen i perioden onsdag den 9/9 kl. 6.00 til den onsdag 16/9 kl. 12.00.

Sæt kryds i din kalender allerede nu!


Hvem skal have talentprisen i år?

Kender du en ildsjæl eller et lægetalent, som fortjener særlig opmærksomhed?

I DSAM mener vi, at der er vigtigt at hylde de kolleger, som f.eks. arbejder målrettet for at løse en lægefaglige problemstilling, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår for patienterne eller måske en hel anden passion.

Du kan læse mere om sidste års prisvinder i Dagens Medicin her.

Kender du en person, som har udvist et særligt talent inden for faget almen medicin eller har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen, hører vi gerne fra dig. Send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 1. august 2020 til dsam@dsam.dk.

Fakta om prisen
Prisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet eller standen. Med prisen følger 10.000 kr.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk